Tour langs wolkenkrabbers en beroemde bezienswaardigheden in Abu Dhabi
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Tour langs wolkenkrabbers en beroemde bezienswaardigheden in Abu Dhabi

Tour langs wolkenkrabbers en beroemde bezienswaardigheden in Abu Dhabi

5 h
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
De tour begint als u wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Abu Dhabi. Daarna kunt u zich ontspannen in uw touringcar met airconditioning en op pad gaan voor het sightseeing, terwijl uw gids u uitlegt hoe Abu Dhabi tot de jaren 1950 niet veel meer was dan een kleine vissershaven.

Luister naar de verandering die Abu Dhabi in 1958 doormaakte met de ontdekking van olie, en hoe dit een enorme investering inluidde, wat leidde tot een enorme investering in het futuristische emiraat van vandaag de dag, en hoe de ultramoderne architectuur, waaronder torens en extravagante ontwikkelingen voor vrijetijdsbesteding, werd gebouwd.

Ga de stad uit naar Masdar, een van de grootste bouwprojecten van het emiraat ooit. Deze ongelooflijke, en nog onvoltooide, stad met hernieuwbare energie is ingenieus ontworpen om koeler te blijven dan de omringende woestijn.

Bekijk een deel van Masdar en reis dan naar Yas, het kunstmatige eiland net buiten Abu Dhabi. Wandel rond in Yas en bewonder het extravagante Yas Viceroy Hotel op het Yas Marina F1-circuit voordat u naar Ferrari World gaat, het eerste Ferrari-pretpark ter wereld. Hoewel u tijdens uw bezoek geen tijd heeft voor ritten, biedt het een fascinerend inzicht in de nieuwste attracties van Abu Dhabi. Als u wilt, kunt u shoppen voor Ferrari-souvenirs en genieten van vrije tijd voor de lunch (op eigen kosten).

Bezoek vervolgens het door de mens gemaakte Saadiyat, de thuisbasis van kunstcentra en musea. Ga voor foto's naar het duinvormige VAE-paviljoen en bezoek het Manarat Al Saadiyat om schaalmodellen en een video over de toekomstige ontwikkeling van Abu Dhabi te bekijken.

Tot slot keren we terug naar de stad en zien we de bekendste bezienswaardigheid, de Sheikh Zayed-moskee. Bewonder deze wit-marmeren moskee en hoor hoe deze plaats biedt aan 40.000 gelovigen, waardoor het een van de grootste moskeeën ter wereld is.

Na het maken van foto's sluit u uw tour zodra u wordt afgezet bij uw hotel in Abu Dhabi.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Plaatselijke gids
  • Vervoer per touringcar met airconditioning
  • Privétour
Niet inclusief
  • Eten en drinken
  • Fooien (optioneel)
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Minimaal 2 personen per boeking vereist
  • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig
Kenmerken
Toerisme
95% Cultureel
50% Origineel
20%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen