Accra culturele stadswandeling: Kunst, ambacht en industrie
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Accra culturele stadswandeling: Kunst, ambacht en industrie
/ Ghana / Greater Accra Region / Accra Metropolis / Accra / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans

Accra culturele stadswandeling: Kunst, ambacht en industrie

3 h
Te voet
Over deze activiteit
Er zijn maar weinig betere manieren om een stad beter te leren kennen dan een bezoek aan de lokale ambachtslieden en handelaars in hun dagelijks leven. Accra, de bruisende hoofdstad van Ghana, is de ideale plek om getalenteerde ambachtslieden in actie te zien en deze Afrikaanse stad echt te leren kennen.
Begin uw tour in de historische wijk Ga-Mashie van Accra en volg uw gids naar een plaatselijke schoenmaker. Leer hoe de schoenmaker leer uit het noorden van het land gebruikt om schoenen te maken die populair zijn in Ghana.
De volgende stop op uw wandeling door Accra is een traditionele bakkerij die heerlijk, knapperig brood bakt in de kleioven. Vervolgens gaat u verder naar de Ngleshie-haven in het Jamestown gebied van Accra, waar lokale vissers hun netten in de zee werpen voor hun dagelijkse vangst. Hier kunt u stoppen om te genieten van de sfeer: de vissers zingen traditionele Ghanese liederen terwijl ze hun boten binnenhalen en hun vangsten klaarmaken voor de verkoop. Dit is een geweldige manier om het dagelijkse leven te zien zoals het al generaties lang gaat in deze Afrikaanse kuststad.
Reis verder naar een lokale fabriek om te ontdekken hoe het schroot van Accra van de stortplaats wordt gehaald en wordt gebruikt voor recycling op creatieve en artistieke manieren. Afgedankt metaal is een bijproduct van de groei van de industrie in Accra en de verwerking ervan is een grote uitdaging voor de gemeenschap. Zie hoe werknemers van fabrieken afval omtoveren in van alles, van keukengerei en sieraden tot decoraties en kunstvoorwerpen. U sluit de tour af in de fabriek met een blik op een aantal zeer kundige ambachtslieden die met brons en tin werken, en observeer hun creativiteit terwijl ze werken.
Na drie uur verkenning van de artistieke en creatieve kanten van deze drukke stad eindigt uw tour in het hart van het oude Accra.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Lokale gids
Niet inclusief
  • Eten en drinken
  • Fooi
  • Hotel ophalen en wegbrengen
Aanvullend
  • U ontvangt (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur na de boeking een bevestiging
Kenmerken
Toerisme
85%
Cultureel
75%
Origineel
25%
Sport
20%
Beoordelingen
5.0
1
M
Malia V H
5 | 2017-07-29

Places you would never go and things you would never see!! How to make aluminum cookware from soda cans, leather shoes, fantasy coffins!! If you go on a Saturday, you might walk thru a neighborhood wedding or funeral. Take a bottle of water and wear your walking shoes!!

Anonymous
Anoniem

Accra

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.