Wandeltour over de markten van Accra
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Wandeltour over de markten van Accra
/ Ghana / Greater Accra Region / Accra Metropolis / Accra / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans

Wandeltour over de markten van Accra

3 h
Te voet
Over deze activiteit
De beste manier om meer te weten te komen over het leven in Accra, de hoofdstad van Ghana, is de vele markten van de stad te verkennen met een kleine groep! Accra is een levendige en drukke hoofdstad, en haar markten zijn daar het bewijs van. Ontdek het zelf en bewonder de prachtige artisticiteit en het vakmanschap van de producten in de verkoop, en leer meer over de cultuur en tradities. Bewonder de exotische voedselproducten in de verkoop en misschien neemt u wel een souvenir of twee mee naar huis!
Na de ontmoeting met uw gids in het hart van oude Accra wandelt u naar de Makola- en Salaga-markt. Luister naar uw gids en ontdek de kunst van het afdingen voor spullen die u mogelijk wilt kopen tijdens de tour. Als u geluk heeft, hoort u misschien wel een paar lokale geheimen die helpen om het meeste uit uw pas ontdekte afdingtalenten te halen.
De volgende stop is bij een houtmarkt vlakbij de Accra-arena. Hoor informatie over hoe het hout wordt gewonnen in nabijgelegen plantages en bossen en de vele verschillende gebruiksmogelijkheden voor het hout door de jaren heen. Ga naar de kruidenmarkt, waar een enorme verscheidenheid aan kruiden, bladeren en wortels zijn tentoongesteld. Ontdek hoe deze planten en kruiden worden gebruikt in verschillende lokale recepten en geneesmiddelen - sommige voor voodoo-rituelen en andere voor traditionele geneeskunde. Kom te weten hoe deze traditionele ingrediënten worden gebruikt door de plaatselijke medicijnmannen om ziekten en gebreken te genezen.
Na drie uur verkennen op de uiteenlopende markten van Accra eindigt de tour bij de Accra-arena.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Lokale gids
Niet inclusief
  • Eten en drinken
  • Fooi
  • Hotel ophalen en wegbrengen
Aanvullend
  • U ontvangt (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur na de boeking een bevestiging
Kenmerken
Toerisme
85%
Cultureel
75%
Origineel
40%
Sport
25%
Beoordelingen
5.0
1
v
valerie.jackson
5 | 2017-12-04

You can't take this tour without a knowledgeable guide.

Vergelijkbare activiteiten in Accra Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Accra

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.