Dagtrip rafting vanuit Hafgrímsstaðir: klasse 4 wildwaterraften op de oostelijke gletsjerrivier
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Dagtrip rafting vanuit Hafgrímsstaðir: klasse 4 wildwaterraften op de oostelijke gletsjerrivier

Dagtrip rafting vanuit Hafgrímsstaðir: klasse 4 wildwaterraften op de oostelijke gletsjerrivier

6 h
Hele dag
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Dit wildwateravontuur biedt een onvergetelijke trip door de ruige schoonheid van de wilde rivieren van IJsland en een dosis adrenaline die sterk genoeg is om de meest krachtige behoeften te bevredigen. Degenen die naar IJsland reizen met een hang naar avontuur mogen deze dagtrip niet missen.

Ga op eigen gelegenheid naar de raftbasis Hafgrímsstaðir, waar uw avontuur begint. Start met een koffie en ontmoet het internationale team van gidsen bij de rivierbasis, terwijl u goed voorbereid wordt en drysuits voor de trip aantrekt. Vanaf hier volgt de raftbus de weg diep de wildernis van Austurdalur in, naar het beginpunt voor het raften op de beroemde oostelijke gletsjerrivier. Na een volledige uitleg, demonstratie en training van uw gidsen en veiligheidskajakkers gaat u het water op voor een 3 uur durende afdaling van 18 km, met stroomversnellingen zoals 'Alarm Clock', 'Engagement', 'Screaming Lady', 'Green Room', 'Deep Fry', 'Waterfal', en nog veel meer. Als de omstandigheden het toelaten, kunt u uw rafttocht afsluiten met een sprong vanaf een 8 meter hoge rots en zwemmen in het verkwikkende gletsjerwater.

Onderweg kunt u aan de oever genieten van versgebakken wafels, jam, slagroom en warme chocolademelk, die allemaal zijn gemaakt bij de enige overgebleven boerderij in de vallei en via een kabel naar beneden in de canyon zijn gestuurd!
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Alle benodigdheden voor rafting: drysuit, PFD, helm, waterschoenen, handschoenen
 • Gekwalificeerde, professionele gids voor het wildwatervaren en veiligheidskajakkers
 • Vervoer tussen de raftbasis en de rivier
 • Versnaperingen op de oever: vers gebakken wafels en eigengemaakte warme chocolademelk
 • Vervoer vanaf Akureyri (alleen als deze optie bij de boeking is geselecteerd)
Niet inclusief
 • Extra eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullend
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 18 jaar.
 • Aanbevolen items om mee te nemen: thermisch ondergoed/basislaag, warm fleeceshirt/wollen trui, fleecebroek/extra lang ondergoed, dikke wollen sokken/wandelsokken, extra set kleding voor na de riviertocht, de nodige medicijnen (astma-inhalatoren, enz.) en een waterdichte camera (optioneel)
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
Kenmerken
Adrenaline
80% Sport
65% Toerisme
55% Water
45%
Beoordelingen
5.0
5
R
Robin M
5 | 2017-08-23

These guys are awesome! They had plenty of experience behind them and, for all the fun and joking around, never made you feel as if things were out of control. The dry suits were a godsend and made a wild ride on a cold river a very fun experience. Do the rapids with them ... you won't regret it!

Anonymous
Anoniem

Instellingen