3-daagse kampeertour van Alice Springs naar Ayers Rock, inclusief Kata Tjuta en Kings Canyon
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
3-daagse kampeertour van Alice Springs naar Ayers Rock, inclusief Kata Tjuta en Kings Canyon

3-daagse kampeertour van Alice Springs naar Ayers Rock, inclusief Kata Tjuta en Kings Canyon

3 days
Meerdere dagen
Over deze activiteit
Dag 1: Kings Canyon (L, D)
U wordt om 5:30 uur bij uw accommodatie in Alice Springs opgehaald. Uw eerste bestemming is Kings Canyon. Geniet van een 3 uur durende wandeling door de zandkoepels van de verloren stad. Bezoek het amfitheater, de noordelijke en zuidelijke muur en neem een duik in de tuin van het paradijs. De volgende stop is Curtin Springs waar het bush-camp voor uw overnachting wordt ingericht. Uw gids bereidt een gezonde maaltijd in de campingoven. Ontspan rond het vuur en leg u vervolgens te ruste in uw comfortabele plunje onder miljoenen sterren.

Dag 2: Kata Tjuta en zonsondergang bij Uluru (O, L, D)

Voel de spirituele betekenis van de Valley of the Winds bij Kata Tjuta. Tijdens de tocht wijst uw gids allerlei bush-food aan. Vervolgens zet u koers naar het Aboriginal Cultural Centre, waar u kunt luisteren naar verhalen uit de droomtijd. Daarna gaat u op een Mala-wandeling met gids en brengt u de avond genietend van een maaltijd en de spectaculaire zonsondergang boven Uluru door. Aanschouw de ontzagwekkende aanblik van Uluru die van kleur verandert terwijl de zon ondergaat. Breng de avond door op de Ayers Rock-camping met toiletten en douches.

Dag 3: zonsopgang bij Uluru (O)
Geniet van een onvergetelijke zonsopgang bij Uluru boven 's werelds grootste rotsformatie. Vervolgens hebt u tijd om rond de rotsformatie Uluru te lopen. Geniet van de spirituele betekenis van Kantju Gorge, Mutijulu Waterhole en grotschilderingen van de Aboriginals. Om 10:00 uur wordt u afgezet bij het Ayers Rock Resort of Ayers Rock Airport.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • 2 nachten kamperen
 • Tour met een kleine groep
 • Vervoer per bus met airconditioning
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, D=diner)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inclusief
 • Uluru-parkeerkosten AUD 25, te betalen wanneer u zich bij de tour incheckt
 • Slaapzak (kan worden gehuurd voor AUD 20)
 • Entree Uluru Park (AUD 25)
Aanvullend
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Vergeet niet om een kleine tas, stevige wandelschoenen, een zaklamp, een hoed, zonnebrandcrème, 2 flessen water, een handdoek, zwemkleding, toiletartikelen, camera en een zonnebril mee te nemen. Warme kleding voor de winter en comfortabele luchtige kleding voor de zomer
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
Kenmerken
Toerisme
80% Cultureel
60% Water
25%
Anonymous
Anoniem

Instellingen