Privétour: Nederland in één dag - Sightseeingtour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privétour: Nederland in één dag - Sightseeingtour

Privétour: Nederland in één dag - Sightseeingtour

1 day
Privé
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Verlaat uw hotel in Amsterdam en bekijk de hoogtepunten van Holland. Vanwege de compactheid van Nederland kunt u het land eenvoudig in één dag verkennen. Uw privégids zorgt ervoor dat u het beste ziet dat deze regio heeft te bieden.

Zodra u eenmaal in uw privésedan of -minibus zit (afhankelijk van de grootte van uw gezelschap), gaat u naar Rotterdam, de op een na grootste stad van Nederland. Geniet van een rondleiding door de stad en bewonder de indrukwekkende skyline, die bekendstaat om de experimentele architectuur in avant-gardestijl. Als u de opvallende gebouwen wat beter wilt bekijken, kunt u naar de top van de 185 meter hoge Euromast gaan (op eigen kosten), vanwaar u een panoramisch uitzicht hebt over de stad en de haven.

Reis daarna naar de pittoreske stad Delft, bekend vanwege de charmante grachten en historische gevels. Delft is ook bekend om zijn artistieke erfgoed: het was de geboorteplaats van de Nederlandse meester Johannes Vermeer en bakermat van de wereldberoemde Delftse pottenbakkerij. Dit prachtige aardewerk in blauwe en witte kleuren werd oorspronkelijk in de 17e eeuw gemaakt om het dure Chinese porselein te imiteren. Het werd al snel zelf populair. Bezichtig de Delftse aardewerkfabriek (op eigen kosten) voor meer informatie en om te zien hoe dit prachtige aardewerk wordt gemaakt, voordat u nieuwe energie opdoet met een lunch (op eigen kosten).

Vervolgens gaat u verder naar Den Haag, het politieke hart van Nederland. Terwijl u enkele historische bezienswaardigheden bekijkt, zoals het Binnenhof waar het Parlement is gevestigd, vertelt uw gids u meer over de geschiedenis van de stad. Loop daarna rond in Madurodam (op eigen kosten), een miniatuurstad met kleine modellen van de beroemdste bezienswaardigheden in Nederland.

Uw uitvoerige dagtour eindigt 's avonds, wanneer u bij uw hotel in het centrum van Amsterdam wordt afgezet.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Professionele chauffeur/gids
  • Vervoer in een privésedan of -minibus
Niet inclusief
  • Entree
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Fooien (optioneel)
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
  • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
  • Let op: op 27 april (Koningsdag) is het centrum niet toegankelijk. Er is alleen toegang tot hotels buiten het centrum
Kenmerken
Toerisme
95% Cultureel
70%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen