Privétour: Nederlandse platteland vanuit Amsterdam Inclusief Marken, Volendam en Edam
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privétour: Nederlandse platteland vanuit Amsterdam Inclusief Marken, Volendam en Edam
/ Netherlands / North Holland / Government of Amsterdam / Amsterdam / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Privétour: Nederlandse platteland vanuit Amsterdam Inclusief Marken, Volendam en Edam

1 day
Privé
Over deze activiteit
Nadat u 's ochtends bent opgehaald bij uw hotel in Amsterdam, reist u in een privévoertuig naar het prachtige Nederlandse platteland voor uw dagtrip naar drie mooie Nederlandse dorpen: Marken, Volendam en Edam. Wandel met uw privégids door de stadjes voor een kijkje in de lokale geschiedenis en cultuur, en onthoud - uw route is flexibel. Laat uw gids weten wat u interessant vindt!
U gaat eerst naar Marken, een klein vissersdorp op ongeveer 30 minuten van Amsterdam, dat bekend staat om het behoud van de traditionele Nederlandse cultuur. Maak een wandeling door de sfeervolle straten, terwijl u alles te weten komt over de geschiedenis van deze bijzondere plek, en geniet van het fantastische uitzicht over het Markermeer. Vervolgens brengt u een bezoek aan een klein lokaal museum om te zien hoe de mensen in Marken vroeger leefden.
Geniet vervolgens van een mooie boottocht van 30 minuten over het IJsselmeer naar Volendam. Dit traditionele vissersdorp was in de 20e eeuw een toevluchtsoord voor schilders als Pablo Picasso en Pierre-Auguste Renoir, en u zult begrijpen waarom wanneer u door het doolhof van straten loopt. Bekijk de visafslag en ga naar een lokale kaaswinkel om wat van de beroemde lokale kaas te proeven.
Nadat u op eigen gelegenheid Volendam hebt bekeken en hebt geluncht (op eigen kosten), gaat u naar uw volgende bestemming: het boeiende middeleeuwse stadje Edam. Geniet van een ontspannen wandeling door de geplaveide straten en bewonder de schilderachtige huisjes en bruggen langs de Edammer grachten - het is net alsof u een wandeling door een Nederlandse ansichtkaart maakt.
Leer over de belangrijke rol die Edam speelde in de geschiedenis van de Hollandse handel, navigatie en cultuur. Bekijk het historische stadhuis en steek de dam over naar het oudste stenen huis van Edam, dat rond 1530 werd gebouwd en in de jaren 1800 werd omgetoverd tot een museum. Bekijk binnen de oorspronkelijke keuken en leefruimten, en luister naar de legendes achter de opmerkelijke drijvende kelder.
Vervolgens ziet u het oudste houten huisje van Edam, een structuur die ook dateert uit de vroege 16e eeuw. Dit huisje heeft op een of andere manier tal van branden en bouwvoorschriften overleefd en is een uiterst zeldzaam voorbeeld van gotische houten architectuur in Nederland.
Na uw bezoek aan Edam, ontspant u tijdens de terugrit door het platteland naar Amsterdam, en eindigt uw tour als u wordt afgezet bij uw hotel.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Privégids met commentaar in de taal van uw voorkeur
 • 30 minuten durende boottocht
 • Kaas proeven
 • Hotel ophalen en wegbrengen
Niet inclusief
 • Eten en drinken, tenzij anders vermeld
 • Fooi
Aanvullend
 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u binnen 7 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur een bevestiging
 • Tour werkt in alle weersomstandigheden
 • Goede wandelschoenen aanbevolen
 • Tour kan worden uitgevoerd in het Engels, Frans, Duits, Spaans of Portugees; geef alstublieft bij het reserveren uw voorkeurstour aan
 • Dit is een privétour/activiteit. Alleen uw groep neemt deel
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
70%
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Van Gogh museum
Collecties
Van Gogh museum 39 Activiteiten
Museums
Collecties
Museums 65 Activiteiten
Zaanse Schans Windmills
Collecties
Zaanse Schans Windmills 76 Activiteiten
Rijksmuseum
Collecties
Rijksmuseum 43 Activiteiten
Volendam, Marken & Edam
Collecties
Volendam, Marken & Edam 45 Activiteiten
Gourmet cruise
Collecties
Gourmet cruise 43 Activiteiten
Hop-on hop-off boat
Collecties
Hop-on hop-off boat 27 Activiteiten
Canal Cruise
Collecties
Canal Cruise 145 Activiteiten
Keukenhof Garden & flower fields
Collecties
Keukenhof Garden & flower fields 19 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 53 Activiteiten
Alles bekijken 50 Collecties
Anonymous
Anoniem

Amsterdam

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.