Privétour: tour met gids door het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum in Amsterdam zonder wachtrij
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privétour: tour met gids door het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum in Amsterdam zonder wachtrij

Privétour: tour met gids door het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum in Amsterdam zonder wachtrij

5h30
De wachtrij overslaan
Privé
Met een gids
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit

U begint deze tour bij het Rijksmuseum om te genieten van de bekendste schilders van Nederland, zoals Rembrandt, terwijl u van alles leert over de cultuurgeschiedenis van het land. Onze gidsen delen hun favoriete verhalen over de beste en opvallendste werken in het museum. Voor degenen die niet bekend zijn met de Nederlandse cultuur, verkennen wij het rijke en levendige verleden middels een selectie van schilderijen en artefacten uit de 8000 voorwerpen die zijn tentoongesteld. We bekijken bekende namen als Rembrandt en bespreken minder bekende voorwerpen, zoals de poppenhuisjes uit de 17de eeuw en het Melkmeisje van Vermeer. Er is zelfs een fascinerende 19de-eeuwse bibliotheek met meer verhalen dan ooit door ons verteld kunnen worden.

U hebt heb vast wel eens gehoord van een van de beroemdste schilders ter wereld, Vincent van Gogh. Maar wat weet u over deze Nederlandse artiest? Na een pauze voor de lunch, gaat u naar het Van Gogh Museum voor een ontmoeting met de man achter de beroemde zonnebloemen en zelfportretten die in galerieën over de hele wereld hangen. Bekijk zijn werk "De Aardappeleters" en "De slaapkamer" en voorwerpen uit zijn studio. Bezoek 's werelds grootste collectie schilderijen van Van Gogh, terwijl u meer te weten komt over zijn onrustige leven toen hij nog in Nederland woonde, tot zijn dramatische einde in Frankrijk. En ja, we praten ook over het oorincident. 

Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Entree
 • Wachtrijloze toegang
 • Professionele kunsthistoricus als gids
 • Privétour
 • Pauze voor de lunch
Niet inclusief
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullend
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Maximaal 8 personen per tour toegestaan
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Opmerkingen: het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum kunnen zonder voorafgaande waarschuwing van het museummanagement zijn gesloten. Wanneer dit gebeurt, bieden we gasten een geschikt alternatief aan als het museum pas meer dan 1 uur later dan de starttijd van de tour opengaat. In dergelijke gevallen wordt er geen restitutie verleend of korting gegeven. Voor het betreden van bepaalde locaties tijdens deze tour geldt een kledingvoorschrift. Grote tassen of koffers zijn niet toegestaan in het museum. Alleen handtassen of kleine platte rugzakken mogen door de beveiliging. Wegens verscherpte veiligheidsmaatregelen bij vele bezienswaardigheden kunnen er rijen ontstaan, ook bij tours met 'Sla de wachtrij over' of 'Zonder wachten'. In bepaalde ruimtes in het museum kan het verboden zijn om te spreken of moet men heel stil zijn. In dergelijke gevallen krijgt u van uw gids informatie over deze plaatsen voordat u de speciale ruimtes betreedt waar deze regel geldt. Collecties kunnen gedurende het jaar variëren.
Kenmerken
Cultureel
90% Toerisme
70%
Beoordelingen
5.0
5
A
Avrom K
5 | 2017-08-21

The Guided Tour of the Van Gogh and Rijksmuseum was exceptional. Our guide Tia was very knowledgeable and gave us a deep understanding of the history, context and meaning of all the paintings we viewed. We can highly recommend this tour.

A
Awilda M
5 | 2017-07-07

Excellent experience with Victoria, our guide. Made visit interesting as well as educational.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen