Zonder wachtrij: Ripley's Believe It or Not Toegangskaart voor Amsterdam Museum
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Zonder wachtrij: Ripley's Believe It or Not Toegangskaart voor Amsterdam Museum

Zonder wachtrij: Ripley's Believe It or Not Toegangskaart voor Amsterdam Museum

1 day
Ticket
De wachtrij overslaan
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit

Begin uw ontdekkingsreis in de gratis toegankelijke lobby van Ripley's Believe It or Not, waar u onder andere een echte Bugatti gemaakt van hout en een levensgrote Hulk die met alleen bouten is gemaakt, kunt bewonderen. Op de eerste verdieping leert u over het fascinerende leven van Robert Ripley en zijn collectie, die varieert van vervormde schedels uit de Amazone tot een Fabergé-ei!

Een zeven meter hoge robot gemaakt van auto-onderdelen en een echte Tyrannosaurus Rex-schedel zijn enkele van de stukken die u in The Ripley's Playground kunt bewonderen. Vergeet niet om een foto te maken met de meest opmerkelijke mensen uit de hele wereld. U kunt naast Robert Wadlow staan die met 2,72 meter verbazingwekkend lang is of op de foto met Bobby Blackburn die zijn tanden heeft aangepast zodat ze op die van een krokodil lijken! Sla onze draaiende tunnel ook niet over om te zien of u daar normaal kunt lopen.

Bij Ripley's Amsterdam nodigen we u ook uit om u onder te dompelen in de Nederlandse cultuur door een replica van een traditionele molen binnen te gaan en in een stuk kaas te kruipen! Breng uw verbeelding tot leven in onze themakamers en ervaar onder andere hoe Amsterdam er onder water uit zou zien of kom meer te weten over de muziekscene in deze fantastische stad!

Na uw museumervaring kunt u ontspannen in onze lounge, een kopje koffie drinken en genieten van een uniek uitzicht over een van de beroemdste pleinen van Europa! Bezoekers kunnen ook verschillende werelden en dimensies betreden in onze 5D-bioscoop!

Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Gegarandeerd voorbij aan wachtrijen
Niet inclusief
  • 5D-bioscoop
  • Verzamelboek
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
  • De huisregels van Ripley's Amsterdam zijn van toepassing
Kenmerken
Toerisme
60% Cultureel
40% Origineel
40%
Beoordelingen
4.0
3
N
Noor Adzlin A
3 | 2017-12-12

Tour was alright.

D
Danny C
4 | 2017-01-23

Had a lot of stuff to see.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen