Sla de wachtrij over: tour naar het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum, inclusief rondvaart over de Amsterdamse grachten en lunch
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Sla de wachtrij over: tour naar het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum, inclusief rondvaart over de Amsterdamse grachten en lunch

Sla de wachtrij over: tour naar het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum, inclusief rondvaart over de Amsterdamse grachten en lunch

1 day
Populair
Lunch
Met een gids
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Uw tour van een dag begint 's ochtends in Amsterdam in de museumbuurt. Uw gids neemt u eerst mee naar het Rijksmuseum, een Nederlands museum dat geheel is gewijd aan de kunst en de geschiedenis van Nederland. Ook hier slaat u de wachtrij weer over en mag u direct naar binnen voor een rondleiding met een kleine groep.

Dit onlangs gerenoveerde museum heeft een prachtige collectie van kunstwerken, ambachten en historische stukken die dateren uit de periode van 1200 tot nu. Bewonder en kom meer te weten over meesterwerken zoals het Melkmeisje van Vermeer en de Nachtwacht van Rembrandt. De gehele collectie van het Rijksmuseum bestaat uit maar liefst een miljoen items, waarvan er 8000 te zien zijn in 80 galerieën.

Na de rondleiding hebt u tijd om naar de museumwinkel te gaan. Hier kunt u ook genieten van een lichte lunch in het Rijksmuseum.

Vervolgens is het tijd om de Amsterdamse schoonheid buiten te bewonderen tijdens een rondvaart van 75 minuten door de pittoreske grachten van de stad. Ontspan terwijl u over de uitgebreide ring van grachten vaart die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. U passeert charmante bruggen, grachtenpanden, klassieke Nederlandse gevels, kerken, torens en andere prachtige bezienswaardigheden aan de waterkant.

Na de rondvaart neemt uw gids u mee naar het Van Gogh Museum.

In het Van Gogh Museum hangt 's werelds grootste collectie schilderijen van Van Gogh, met meer dan 200 schilderijen en vele brieven en tekeningen. U kunt ook het werk van degenen die door Van Gogh werden geïnspireerd bekijken in de verschillende tentoonstellingen van kunst van andere 19e-eeuwse schilders. Uw gids, een kunsthistoricus, vertelt u alles over de geselecteerde schilderijen en over het leven van Van Gogh, en zal eventuele vragen die u hebt beantwoorden.

Na uw rondleiding door het Van Gogh Museum neemt uw gids u mee naar Coster Diamonds - een van de oudste nog werkende diamantslijperijen - waar u een toegangsbewijs ontvangt voor het Diamantmuseum. Het begeleide deel van uw tour eindigt hier, en u bent vrij om de rest zelfstandig te verkennen.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Professionele gids
  • Toegang zonder in de rij te staan tot het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum
  • Privétoer naar het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum
  • Lunch in het Van Gogh Museum
  • Rondvaart
  • Ticket voor het Diamantmuseum Amsterdam
Niet inclusief
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee (als ze geen stoel bezetten)
Kenmerken
Toerisme
80% Cultureel
55%
Beoordelingen
4.7
578
M
Mary Anne M
5 | 2018-09-27

Although there was more walking than I expected, the overall experience was wonderful. Monique was the best - very informative, quick witted and entertaining in a such a way to keep you interested. Her enthusiasm for art in general and the museums drew you into the history of these artist, especially Van Gogh.

E
Edmond W
5 | 2018-09-02

Beautiful walking tour on August 17, 2018 lead by tour guide, Michael. He was a very knowledgeable guide and was extremely personable as well. We really enjoyed it!

D
David P
5 | 2018-09-02

Michael was our guide and it was if he was an art instructor. He did a fantastic job. The canal tour was an added plus. The lunch at the Rijksmuseum was very good.

L
Louise A
5 | 2018-08-04

Great full day tour. Our guide, Monic, was extremely knowledgeable. We learnt a lot about Rembrandt and Van Gogh and other painters. The canal tour was interesting and you see Amsterdam form a different prospective. An exhausting day but well worth it.

Anonymous
Anoniem

Instellingen