Toegangskaarten voor het Cromhouthuis en het bijbels museum
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Toegangskaarten voor het Cromhouthuis en het bijbels museum
/ Netherlands / North Holland / Government of Amsterdam / Amsterdam / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Toegangskaarten voor het Cromhouthuis en het bijbels museum

Variable
Ticket
E-Ticket
Over deze activiteit
Het Cromhouthuis in Amsterdam is het huis dat ooit toebehoorde aan de familie van Jacob Cromhout, een rijke koopman uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Cromhout House Jacob Cromhout liet deze huizen bouwen op een stuk land dat al eigendom was van zijn vader. De bouw begon in 1660 en de architect die werd ingehuurd om het werk te doen, was Philip Vingboons. Tot op de dag van vandaag blijven de gebouwen een schatkamer aan architecturale en historische inzichten. Bezoekers op de eerste verdieping kunnen een wandeling maken tussen de schilderijen uit het Amsterdam Museum die werden gebruikt om de kamers in te richten en om het verhaal van de familie Cromhout te vertellen. Het meubilair en de schilderijen bieden inzicht in de wooncultuur van rijke, Amsterdamse gezinnen. Dingen die je in het Cromhout House kunt vinden, zijn de grote salon, een fotogalerij die in de Gouden Eeuw veel voorkwam in de huizen van de rijken. De Portretgalerij geeft een goed beeld van de oude traditie die de rijke mensen van de Nederlandse Gouden Eeuw-samenleving hadden om kostbare foto's te maken van de voorouders van de familie. Het Cabinet of Curiosities kan bezocht worden om meer te weten te komen over de gewoonte van de handelaren om nieuwsgierige voorwerpen te verzamelen uit verre landen en niet te vergeten, de tuin is een afgesloten, rustige plek ontworpen door Arend Jan van der Horst in 1994. Het bijbelse museum Het bijbelse museum van Amsterdam wordt sinds 1975 gehouden in de Cromhout-huizen en, zoals de naam al doet vermoeden, is het een museum dat uitsluitend gewijd is aan de geschiedenis van de bijbel. Een verzameling die begon met één Eerw. Leendert Schouten, het zit vol met archeologische ontdekkingen, voorwerpen uit het oude Egypte, religieuze voorwerpen, modellen van de Tabernakel en de Ark van het Verbond en nog veel meer. Dit museum wordt gehouden in de opmerkelijke setting van de Cromhout-huizen en heeft een vredige en rustige sfeer, zeer gewaardeerd door bezoekers die meer te weten kunnen komen over historische en religieuze thema's. Door uw reis naar Amsterdam te plannen, kunt u uw tickets van tevoren boeken om dit 17e-eeuwse huis te bezoeken om te zien hoe de eersteklas en rijke Nederlandse samenleving leefde en de kunst bewonderde die door de familie in de loop van de tijd werd verzameld.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
95%
Toerisme
85%
Origineel
35%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Van Gogh museum
Collecties
Van Gogh museum 39 Activiteiten
Zaanse Schans Windmills
Collecties
Zaanse Schans Windmills 76 Activiteiten
Rijksmuseum
Collecties
Rijksmuseum 43 Activiteiten
Volendam, Marken & Edam
Collecties
Volendam, Marken & Edam 45 Activiteiten
Gourmet cruise
Collecties
Gourmet cruise 43 Activiteiten
Hop-on hop-off boat
Collecties
Hop-on hop-off boat 27 Activiteiten
Canal Cruise
Collecties
Canal Cruise 145 Activiteiten
Keukenhof Garden & flower fields
Collecties
Keukenhof Garden & flower fields 19 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 53 Activiteiten
Holland sightseeing
Collecties
Holland sightseeing 64 Activiteiten
Alles bekijken 50 Collecties
Anonymous
Anoniem

Amsterdam

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.