Toegangstickets Madame Tussauds Amsterdam
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Toegangstickets Madame Tussauds Amsterdam
/ Netherlands / North Holland / Government of Amsterdam / Amsterdam / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Toegangstickets Madame Tussauds Amsterdam

Variable
Ticket
Over deze activiteit
Hang af met de sterren in Madame Tussauds Amsterdam. Het wassenbeeldenmuseum, gelegen op de Dam, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of te voet. Beleef de meest leuke en interactieve attractie van Amsterdam en ontmoet beroemde beroemdheden, iconen en wereldleiders.Het museum is onderverdeeld in de volgende thematische gebieden:SportTest je sportieve vaardigheden tegen je favoriete sporthelden in deze snelle en interactieve Zone! Neem een penalty onder het toeziend oog van Rafael van der Vaart of train een training naast David Beckham.Een lijstDe feestzaal op de A-lijst is de perfecte plek om glitter en glamour te ervaren. Sta oog in oog met filmsterren als Brad Pitt en zangers als J-Lo en Beyonce. Zing op het podium met de gekke Lady Gaga of poseer naast de sexy Robert Pattinson. Je kunt ook met George Clooney gaan zitten voor een espresso of ontspannen op de bank door Robbie Williams? Maak je eigen momenten van faam!RoyalsErvaar hoe het is om koninklijk te zijn! Betreed de statige hal van warm goud, dieprood marmer en ga naar de foto met prinses Beatrix. Dan sluip je gewoon op de troon van koningin Máxima. Heb je altijd al meer willen weten over koninklijke etiquette, kleed je aan en oefen dan. Madame Tussauds wenst u veel plezier in uw koninklijke rol.Cultuur / ArtsBen je in een artistieke bui? Bij Madame Tussauds kun je je eigen kunstwerk maken! Picasso, Van Gogh, Dali, Herman Brood, Rembrandt ging je voor. Laat je vereeuwigen als de Mona Lisa of Rembrandt. De beste fotomomenten die je zult ervaren bij Madame Tussauds!Marvel © AvengersBekijk de wassen beelden van de grootste superhelden van Marvel en bezoek het lab van Iron Man.MuziekGa naar de backstage met de meest bekende zangers en bands bij Madame Tussauds en neem selfies met Taylor Swift, Madonna of Adele.DJsKom dicht bij je favoriete Nederlandse dj's zoals Armin van Buuren en Afrojack.WereldleidersSchud de handen met 's werelds grootste en invloedrijke leiders. Barack Obama en Angela Merkel wachten op je bij Madame Tussauds Amsterdam.ModeStel met 's werelds beroemdste topmodellen en toon uw loopbrugbewegingen.FilmLichten! Camera! Actie! Ontmoet Marilyn Monroe, James Bond en andere grote filmsterren.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
70%
Origineel
45%
Adrenaline
35%
Toerisme
25%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Van Gogh museum
Collecties
Van Gogh museum 39 Activiteiten
Museums
Collecties
Museums 65 Activiteiten
Zaanse Schans Windmills
Collecties
Zaanse Schans Windmills 76 Activiteiten
Rijksmuseum
Collecties
Rijksmuseum 43 Activiteiten
Volendam, Marken & Edam
Collecties
Volendam, Marken & Edam 45 Activiteiten
Gourmet cruise
Collecties
Gourmet cruise 43 Activiteiten
Hop-on hop-off boat
Collecties
Hop-on hop-off boat 27 Activiteiten
Canal Cruise
Collecties
Canal Cruise 145 Activiteiten
Keukenhof Garden & flower fields
Collecties
Keukenhof Garden & flower fields 19 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 53 Activiteiten
Alles bekijken 50 Collecties
Anonymous
Anoniem

Amsterdam

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.