Tour van een halve dag door de Wallen en de Jordaan met privégids in Amsterdam
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Tour van een halve dag door de Wallen en de Jordaan met privégids in Amsterdam

Tour van een halve dag door de Wallen en de Jordaan met privégids in Amsterdam

4 h
Privé
Met een gids
Halve dag
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Maak uw keuze uit verschillende vertrektijden en ontmoet uw persoonlijke gids vlak bij het centraal station van Amsterdam. Begin met een wandeling over de beroemde Wallen, waar uw plaatselijke gids u vertelt over de geschiedenis van de beroemde Nederlandse tolerante houding tegenover de legalisering van drugs en de seksindustrie. Ontdek de levendige straten van deze prachtige historische wijk en leer meer over de coffeeshopcultuur, historische en moderne politiek en de geschiedenis van Amsterdam. 

Vervolgens gaat u naar de beroemde Jordaan, een voormalige arbeiderswijk met een rijke geschiedenis. Stop bij het beroemde Anne Frank Huis en de Westerkerk en wandel door de smalle, kronkelige straatjes waar nu trendy kunstgalerijen en winkels zijn te vinden. Ga verder naar het Rembrandtplein en het Leidseplein, en neem een pauze in een plaatselijk café terwijl u geniet van de levendige sfeer op het plein en geniet van een hapje en een drankje op eigen kosten. Als u weer bent opgekikkerd, wandelt u over de Albert Cuyp-markt, een van de grootste markten in Nederland waar van alles is te vinden, van vintagekleding tot versgebakken wafels.

Op de laatste etappe van de 4 uur durende tour brengt u een bezoek aan bezienswaardigheden als het 14e-eeuwse Begijnhof en de Joodse wijk voordat u uw wandeling afsluit op de Dam of een andere locatie in het centrum van Amsterdam.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Plaatselijke gids
  • Privétour
  • Wandeling
Niet inclusief
  • Eten en drinken
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Kenmerken
Toerisme
85% Cultureel
80% Uitgaansleven
15%
Beoordelingen
5.0
1
K
Krishnaswamy R
5 | 2016-10-22

This tour was amazing!

Anonymous
Anoniem

Instellingen