Van Gogh en Rijksmuseum skip-the- line bezoek met gids, lunch en rondvaart
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Van Gogh en Rijksmuseum skip-the- line bezoek met gids, lunch en rondvaart
/ Netherlands / North Holland / Government of Amsterdam / Amsterdam / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Van Gogh en Rijksmuseum skip-the- line bezoek met gids, lunch en rondvaart

Variable
Lunch
De wachtrij overslaan
Met een gids
E-Ticket
Over deze activiteit
Tijdens jouw snelle toegang bezoek met gids aan het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum in Amsterdam met een rondvaart en lunch zal je sommige van de wereld beroemdste kunstwerken van Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer zien. Profiteer van de snelle toegangsrij en laat je gidsen door twee topmusea van Amsterdam: het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum.Jouw volle dag met een alles inclusief excursie begint in het charmante Museumplein district. Jouw gids zal je naar het Rijksmuseum brengen waar je de rij overslaat en direct naar naar binnen kunt om de fantastische kunstwerken te zien.De geweldige museumcollectie laat kunstwerken en historische werken zien van 1200 jaar geleden tot nu toe inclusief meesterwerken als Vermeers Melkmeisje en Rembrandts Nachtwacht. De volledige collectie van het Rijksmuseum bestaat uit een miljoen objecten, waarvan 8000 op display in 80 gallerienGeniet daarna van een speciale rondvaart door het pittoreske UNESCO-beschermde grachten district. Vanaf de boot heb je de beste uitzichten op charmante bruggen, grachtenhuizen, gevels, kerken, torens en andere typische hoogtepunten van de stad.Na de rondvaart zal de gids je naar het Van Gogh Museum brengen. Hier zal je de wachtrijen weer overslaan en direct het museum in gaan voor de rondleiding.Het Van Gogh Museum bevat meer dan 200 meest iconische schilderijen van de schilder. Dit is de grootste collectie ter wereld met daarnaast veel brieven en tekeningen. Je kan ook werk zien van kunstenaars die Van Gogh hebben geïnspireerd alsmede kunstwerken van andere 19e eeuwse schilders. Met een kleine groep en een professionele gids zal je de beste informatie en al jouw vragen beantwoord krijgen. Na de rondleiding zal je lunch in het museum hebben.De excursie eindigt hier en bezoekers zijn van harte welkom om langer te blijven om het museum verder te bezichtigen .
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
95%
Toerisme
85%
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Museums
Collecties
Museums 65 Activiteiten
Zaanse Schans Windmills
Collecties
Zaanse Schans Windmills 76 Activiteiten
Volendam, Marken & Edam
Collecties
Volendam, Marken & Edam 45 Activiteiten
Hop-on hop-off boat
Collecties
Hop-on hop-off boat 27 Activiteiten
Gourmet cruise
Collecties
Gourmet cruise 43 Activiteiten
Keukenhof Garden & flower fields
Collecties
Keukenhof Garden & flower fields 19 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 53 Activiteiten
Holland sightseeing
Collecties
Holland sightseeing 64 Activiteiten
City tour
Collecties
City tour 56 Activiteiten
Hop-on Hop-off bus
Collecties
Hop-on Hop-off bus 27 Activiteiten
Alles bekijken 50 Collecties
Anonymous
Anoniem

Amsterdam

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.