Zonder wachtrij: Tour naar het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum in Amsterdam met kleine groep
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Zonder wachtrij: Tour naar het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum in Amsterdam met kleine groep

Zonder wachtrij: Tour naar het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum in Amsterdam met kleine groep

5h30
De wachtrij overslaan
Privé
Met een gids
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit

Begin uw tour bij het Rijksmuseum om te genieten van de bekendste schilders van Nederland, terwijl u van alles leert over de cultuurgeschiedenis van het land. Uw gids vertelt verhalen over de beste en origineelste werken, terwijl u een gedeelte van de schilderijen en artefacten ontdekt van de totaal 8000 werken die te bewonderen vallen. Kom meer te weten over het werk van Rembrandt, 17e eeuwse poppenhuisjes en het Melkmeisje van Vermeer. Het museum huisvest ook een enorme 19e-eeuwse bibliotheek, de grootste openbare kunstgeschiedenisonderzoeksbibliotheek in Nederland.

Na een pauze voor de lunch (u kunt ervoor kiezen zelf lunch mee te nemen als u niet in het museumcafé wilt eten) kunt u bij het Van Gogh Museum naar binnengaan om meer te weten te komen over de man achter de beroemde zonnebloemen en zelfportretten die in galerieën over de hele wereld te bezichtigen zijn. Bekijk De Aardappeleters en De slaapkamer en voorwerpen uit zijn studio. Wandel langs 's werelds grootste collectie schilderijen van Van Gogh, terwijl u meer te weten komt over zijn leven toen hij nog in Nederland woonde, maar ook over zijn dramatische einde in Frankrijk. Uw gids vertelt u ook over het hele oorincident. 

Afhankelijk van of de kunstwerken in bruikleen zijn of worden gerestaureerd, bestaat de grote Van Gogh-collectie uit zelfportretten, vroege en onbekende werken, voorwerpen uit zijn studio, De Zonnebloemen, Het Gele Huis en Het Korenveld met Kraaien.

Na vijf uur eindigt uw tour bij het Van Gogh Museum.

Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Entree
 • Wachtrijloze toegang
 • Professionele kunsthistoricus als gids
 • Tour met een kleine groep
 • Pauze voor de lunch
Niet inclusief
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullend
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Maximaal 8 personen per tour toegestaan
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. De tour gaat niet door indien er niet minimaal 2 gasten zijn die voldoen aan de vereisten. In dat geval krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie.
 • Opmerkingen: het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum kunnen zonder voorafgaande waarschuwing van het museummanagement zijn gesloten. Wanneer dit gebeurt, bieden we gasten een geschikt alternatief aan als het museum pas meer dan 1 uur later dan de starttijd van de tour opengaat. In dergelijke gevallen wordt er geen restitutie verleend of korting gegeven. Voor het betreden van bepaalde locaties tijdens deze tour geldt een kledingvoorschrift. Grote tassen of koffers zijn niet toegestaan in het museum. Alleen handtassen of kleine platte rugzakken mogen door de beveiliging. Wegens verscherpte veiligheidsmaatregelen bij vele bezienswaardigheden kunnen er rijen ontstaan, ook bij tours met 'Sla de wachtrij over' of 'Zonder wachten'. In bepaalde ruimtes in het museum kan het verboden zijn om te spreken of moet men heel stil zijn. In dergelijke gevallen krijgt u van uw gids informatie over deze plaatsen voordat u de speciale ruimtes betreedt waar deze regel geldt. Collecties kunnen gedurende het jaar variëren.
Kenmerken
Cultureel
90% Toerisme
85%
Beoordelingen
5.0
61
R
Robert H
5 | 2018-12-19

The day spent with Giuseppina was fantastic. She was so knowledgeable and spoke from a passion for art. I feel so much smarter and her good humor and beautiful smile were say to like. I feel so fortunate to have booked this tour with her. Cannot imagine how any part of it could be improved.

G
George M
5 | 2018-08-05

We met Angelo in front of the Rijksmuseum along with the six other guests for our tour. He was very knowledgeable about the paintings, painters and the related biographies and history. Angelo was very attentive to us and was able to answer all of our many questions. He maintained a high level of enthusiasm throughout the five hours we spent with him.

d
dan85395
5 | 2017-11-25

Great tour.....was supposed to be 4 hours but we went 5.5. Loved Victoria, despite her having a bad cold.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen