Athene: Akropolis en oude Agora tour met kleine groepen
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Athene: Akropolis en oude Agora tour met kleine groepen
/ Greece / Attica / Attica / Athens / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Athene: Akropolis en oude Agora tour met kleine groepen

Variable
Kleine groep
Over deze activiteit
Profiteer van deze kleine groepsreis waarbij u Griekse beroemde monumenten en de rijke geschiedenis van de stad verkent! Begin bij het huis van het Griekse parlement, bewonder het Monument voor de onbekende soldaat en zie de wisseling van de wacht. De tour gaat verder langs National Garden, St. Paul's Church - Catholic Cathedral, Schlieman's House (Nomismatic Museum), Academy, University of Athens, National Library and Russian Orthodox Church. De volgende stop is in het Panathinaiko Stadion, bekend als bakermat van de eerste Olympische Spelen. Je passeert Zappion (conferentie- en tentoonstellingshal) en de Romeinse tempel van de Olympische Zeus en de boog van Hadrianus. Een aangename korte wandeling brengt je naar het nieuwe Akropolismuseum. Onder de grenzeloze verborgen schatten zijn er votieven, artefacten uit het dagelijks leven en standbeelden uit de archaïsche periode. Mis de zaal van het Parthenon niet met de metopen, de frontons en de fries. Om de drukte te vermijden, ga je vanaf de zuidhelling de Acropolis in en bezoek je het Dionysus-heiligdom en het Dionysustheater uit de 5e eeuw voor Christus. Je gids geeft je een gedetailleerde uitleg van de glorieuze monumenten van de Akropolis zoals het Parthenon, het Erectheion, de Propylaia, de Nike-tempel en de omliggende monumenten zoals het Odeon van Herodes Atticus, het observatorium en de Philopappos. Na je rondleiding in Acropolis passeer je Mars en Pnyx Hill en ga je de Oude Agora in om de Attalos-galerij te zien en uiteindelijk de Tempel van Hephaestus.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
95%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
City Tour
Collecties
City Tour 33 Activiteiten
Private Tour
Collecties
Private Tour 67 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 48 Activiteiten
Art & Culture
Collecties
Art & Culture 46 Activiteiten
Sounion Trip
Collecties
Sounion Trip 24 Activiteiten
Delphi Trip
Collecties
Delphi Trip 33 Activiteiten
Meteora Trip
Collecties
Meteora Trip 24 Activiteiten
Other Trips
Collecties
Other Trips 26 Activiteiten
Original
Collecties
Original 13 Activiteiten
Show & Nightlife
Collecties
Show & Nightlife 13 Activiteiten
Alles bekijken 24 Collecties
Anonymous
Anoniem

Athene

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.