Athene-bustour met het Akropolismuseum
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Athene-bustour met het Akropolismuseum
/ Greece / Attica / Attica / Athens / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Athene-bustour met het Akropolismuseum

Variable
Over deze activiteit
Perfect voor een eerste bezoek aan Athene, of heel eenvoudig voor een beter gevoel van de stad voor een ochtenddeel van een halve dag, dit begeleide overzicht van de Griekse hoofdstad neemt je mee langs de beroemdste plekken van het oude (en moderne) Athene. Deze tour duurt 4 uur en 45 minuten en met een gematigd wandelritme (in de stad) en een comfortabele bus met airconditioning om je naar de verder gelegen locaties zoals de Akropolis te brengen, zul je een uitgebreide ochtend van de stad en de schat hebben bezit van geschiedenis die het Akropolismuseum is. Vanaf de bus ziet u: Zappeion en de Tempel van Olympische Zeus - Athene Trilogy (de Universiteit van Athene, de Academie van Athene, en de Nationale Bibliotheek) - Nationale Tuin - Boog van Hadrianus - St. Paul's Church - Parlement - Graf van het onbekende soldaat - Schliemann's House (Numismatisch Museum) - Katholieke kathedraal - Oud parlementsgebouw - Constitution Square - Russisch-orthodoxe kerk Te voet: Panathinaiko Stadium - Herodian and Dionysos Theatre - Acropolis (bezoek Propylae, Tempel van Athena Nike, Parthenon, Erechtheion met zijn veranda van Maidens) - Akropolismuseum DE RONDE Uw tour van een halve dag door de stad Athene en het nieuwe Akropolismuseum begint met een stop in het allereerste Olympisch Stadion, gebouwd met wit marmer in 1896, in het Panathinaiko-stadion. De stadstour gaat verder met de Athene Trilogie, doorgegeven aan de bus, inclusief de Universiteit van Athene, de Academie van Athene en de Nationale Bibliotheek. Je passeert later de belangrijkste historische bezienswaardigheden van de stad op weg naar de Akropolis, waar je kunt zien van dichtbij monumenten zoals de Tempel van Athena Nike, het Parthenon en meer terwijl je je een weg baant door de straten en monumenten van de stad tijdens je reis bus, op weg naar de Akropolis. Daar aangekomen, geniet je van een korte wandeling langs Herodian en Dionysos Theatre op weg naar het nieuwe Akropolismuseum waar je fascinerende beelden, voorwerpen uit het oude Griekenland, votiefartefacten en reconstructies van de Friese Parthenon en andere delen van de tempel en de oude stad Athene. Met de hulp van je lokale gids kun je zoveel meer over de stad en de historische voorwerpen in het museum waarderen, begrijpen en leren dan je alleen zou doen. Je tour eindigt in het Acropolis Museum en als je wilt, word je afgezet bij je hotel of terug bij de Tour Operator Terminal.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
95%
Toerisme
95%
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
City Tour
Collecties
City Tour 33 Activiteiten
Private Tour
Collecties
Private Tour 67 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 48 Activiteiten
Sounion Trip
Collecties
Sounion Trip 24 Activiteiten
Delphi Trip
Collecties
Delphi Trip 33 Activiteiten
Meteora Trip
Collecties
Meteora Trip 24 Activiteiten
Other Trips
Collecties
Other Trips 26 Activiteiten
Original
Collecties
Original 13 Activiteiten
Show & Nightlife
Collecties
Show & Nightlife 13 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 8 Activiteiten
Alles bekijken 24 Collecties
Anonymous
Anoniem

Athene

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.