CNN Atlanta Studio Tour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
CNN Atlanta Studio Tour
/ United States / Georgia / Fulton County / Atlanta / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

CNN Atlanta Studio Tour

50 min
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Toon uw voucher bij de kaartverkoop aan de voet van de roltrap en ontvang uw getimede ticket voor uw reis naar het hart van het hoofdkwartier van CNN. Via de Inside CNN Studio Tour kunt u de pionier op het gebied van 24-uursnieuwstelevisie van dichtbij en uitgebreid leren kennen.

De studiotour is een ongeveer 50 minuten durende begeleide wandeling die een overzicht biedt van de redacties en studio's. U kunt met eigen ogen zien hoe CNN het nieuws verzamelt en verslaat. Kom meer te weten over de geschiedenis van CNN van uw deskundige gids en bezoek een controlekamer, waar u leert hoe de nieuwsuitzendingen worden samengesteld.

Vervolgens gaat u naar een special effects-studio om te zien hoe de weerkaarten en graphics worden gemaakt. Bekijk live nieuwsfeeds, zie journalisten aan het werk op de CNN-hoofdredactie, en misschien wel presentatoren die live in de uitzending zijn. Grijp uw kans om een foto van u achter een bureau van een van de presentatoren te maken als souvenir!

Voor of na uw tour kunt u de vele winkels en restaurants van het reusachtige hoofdkantoor van CNN verkennen. De tours starten de hele dag door om de 10 minuten. U kunt deze leuke, educatieve tour dus altijd heel gemakkelijk inplannen. Ideaal voor het hele gezin!
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Toegang tot Inside CNN Studio Tour
Niet inclusief
  • Eten en drinken
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Rolstoeltoegankelijke tours zijn beschikbaar om 10:30, 12:30 en 14:30 en 16:30 uur
Kenmerken
Toerisme
85%
Cultureel
60%
Origineel
45%
Beoordelingen
4.1
45
W
William C
5 | 2018-04-12

Wonderful experience to visit CNN studio building and have guided tour through various offices that process daily news - both home and abroad.

g
gary b
5 | 2017-10-01

Felt like I got a great look inside the newsroom!

N
Nancy R
4 | 2017-09-06

So Awesome. Addison, the tour guide was funny and informative. I laughed and learned and would absolutely do it again!

Anonymous
Anoniem

Atlanta

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.