Aquarium van Barcelona sla de lijnkaartjes over
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Aquarium van Barcelona sla de lijnkaartjes over

Aquarium van Barcelona sla de lijnkaartjes over

Variable
Ticket
De wachtrij overslaan
Over deze activiteit
Het Aquàrium in Barcelona ligt in de oude haven, Port Vell , en is 's werelds belangrijkste maritieme recreatie- en educatiecentrum gewijd aan het mediterrane onderwaterleven. Een unieke attractie die al door meer dan 14 miljoen mensen is bezocht. Wacht niet tot mensen het je vertellen ... koop je kaartje nu en sla de wachtrij over!
Het is de perfecte plaats om meer te weten te komen over de zeebodem en al zijn verschillende soorten. Je zult er meer over te weten komen via de 35 mediterrane en tropische tanks waar 11.000 dieren leven van zo'n 450 verschillende soorten. Het meest spectaculaire is het immense Oceanarium, de enige in Europa met een diepte van 5 meter en een diameter van 36 meter . Een transparante 80 meter lange tunnel loopt door het Oceanarium waar je kunt wandelen tussen haaien, goudbrasem, murenen, oceaan-maanvissen en nog veel meer soorten.
Met je ticket kun je ook de permanente tentoonstellingen , Planeta Aqua en Explora bezoeken ! die het belang aantonen van water in de ontwikkeling van onze planeet, en waar kinderen de onderwaterwereld kunnen ontdekken door hun vijf zintuigen te gebruiken. Na uw bezoek kunt u genieten van de verschillende diensten die worden aangeboden: het café, de winkel, een souvenirfoto, een auditorium, enz.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Origineel
60% Adrenaline
40% Toerisme
30% Water
20%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen