Articket Barcelona Museumpas
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Articket Barcelona Museumpas

Articket Barcelona Museumpas

Variable
De wachtrij overslaan
Over deze activiteit
Ontdek de werken van de genieën van kunst uit de 20ste eeuw en maak een reis door duizend jaar creativiteit. Alle kunst in Barcelona met slechts één kaartje : Articket Barcelona Museumpas biedt toegang tot alle permanente collecties en tijdelijke tentoonstellingen in de belangrijkste kunstcentra en musea in Barcelona. Als je de Articket koopt, bespaar je meer dan 45%.Geldigheid van het kaartje: drie maanden na de datum van de uitwisseling van de vouchers (daadwerkelijke afhaling van het Articket).Articket biedt toegang tot:
- Museu Picasso
(Montcada, 15-23)
Een van de belangrijkste musea van de stad, waar je de kunstwerken van Picasso kunt ontdekken en meer te weten kunt komen over de vormende jaren van hedendaagse kunstenaars en hun relatie met Barcelona.
- Fundació Joan Miró
(Parc de Montjuïc)
Dit museum huisvest de mooiste collectie kunstwerken van Joan Miró, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken en prenten.
- Museu Nacional d'Art de Catalunya - MNAC
(Palau Nacional, Parc de Montjuïc)
Een museum in Barcelona dat je meeneemt naar een reis door 1000 jaar Catalaanse kunst, verspreid over de 11e tot de 20e eeuw.
- Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - CCCB
(C. Montalegre, 5)
Centrum voor tentoonstellingen en kunstgerelateerde activiteiten, waaronder muziek, film, dans en performance.
- Fundació Antoni Tàpies
(Aragó, 255)
Stichting opgericht door de kunstenaar Antoni Tàpies. Een museum in een modernistisch gebouw met onder meer een groot aantal tijdelijke tentoonstellingen, lezingen en filmseizoenen.
- Museu d'Art Contemporani de Barcelona - MACBA
( Pl. Dels Angels, 1)
Dit moderne museum, ontworpen door Richard Meier, toont een belangrijke collectie van de artistieke creatie van de afgelopen vijftig jaar.
Let op : je kunt de Articket online boeken en naar een van de ophaalpunten gaan zodra je de stad hebt bereikt. U moet uw afgedrukte voucher aan het agentschap van de touroperator laten zien om de Articket-museumpas te krijgen.Opmerking: Groepen van meer dan 10 personen moeten rechtstreeks naar elk museum bellen.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
95% Toerisme
80% Origineel
30%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen