Barcelona Bus Turístic: tickets 1 dag of 2 dagen
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Barcelona Bus Turístic: tickets 1 dag of 2 dagen

Barcelona Bus Turístic: tickets 1 dag of 2 dagen

Variable
Ticket
De wachtrij overslaan
Hele dag
Meerdere dagen
Over deze activiteit
Ontdek Barcelona op de dubbeldekker Barcelona Bus Turístic, de handigste manier om de meest interessante en aantrekkelijke bezienswaardigheden van Barcelona te ontdekken. Je kunt zo vaak en zo lang als je wilt in en uit de bus stappen op een van de haltes.
Er zijn drie verschillende routes waardoor u eenvoudig uw bezoek aan Barcelona kunt plannen. De Barcelona Bus Turístic neemt je mee op deze drie verschillende routes die onderweg overstappunten hebben, wat betekent dat je met hetzelfde ticket van de ene route naar de andere kunt overstappen. U kunt de rode, blauwe of groene route kiezen , afhankelijk van de plaatsen die u het meest wilt bezoeken. Van Plaça Catalunya naar het MACBA , langs de Passeig de Gràcia , de Sagrada Família , het dorp Gracia , Park Güell , Tibidabo , Pedralbes en het Futbol Club Barcelona-stadion . Of naar het Parc de la Ciutadella , de Diagonal , Sants Station , Montjuïc en de oude haven, Port Vell . Of wat dacht u van een route van de Olympische Haven , via Poblenou naar de wijk Forum om te genieten van het beste panoramische uitzicht op de stranden van Barcelona!
Kijk naar de gebouwen, monumenten en toeristische bezienswaardigheden terwijl je luistert naar de uitgebreide audiogids in 16 talen die je alles zal vertellen wat je moet weten om van je bezoek te genieten. En vergeet niet uw boekje met kortingsvouchers, dat een besparing van maximaal 200 € biedt op tickets en bij recreatieve attracties, bars en restaurants.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90% Cultureel
75%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen