Barcelona hoogtepunten Tour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Barcelona hoogtepunten Tour
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Barcelona hoogtepunten Tour

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
In Barcelona gaan geschiedenis en tradities hand in hand met opkomende mode en nieuwe trends in keuken, cultuur en kunst. De stad biedt de mogelijkheid om zowel van de zee als van de bergen te genieten. Geniet van een reisroute waarmee u de meest karakteristieke bezienswaardigheden van de stad kunt bewonderen.De excursie begint met een sightseeingtour vanuit de bus die u naar de elegante Passeig de Gràcia brengt, waar u de beroemdste Gaudí-huizen, Casa Batlló en Casa Mila (La Pedrera) en andere majestueuze gebouwen van het modernisme zult zien. tijdperk.Daarna ga je naar de zee waar je de intense veranderingen kunt bewonderen die de stad onderging tijdens de organisatie van de Olympische Spelen in 1992. Je rijdt langs de Arc van de Trionf, Ciudadela Park, het Olympisch Dorp, de Olympische Haven , het strand en de visserswijk, genaamd Barceloneta, de Port Vell, het Colon-plein met zijn beroemde Columbus-monument, die aangeeft op welke weg hij heeft gevaren om de Amerika's te ontdekken. Dit punt is ook het begin van de beroemde Ramblas van Barcelona.Je vervolgt je bezoek aan Montjuïc, waar je een korte stop maakt in Olympisch Stadion Lluis Companys. Je blijft rijden tot Montjuïc Castle, waar je kunt genieten van een ritje met een kabelbaan met een prachtig uitzicht op de stad. De bus haalt je op bij het laatste station en je vervolgt je bezoek aan Montjuïc langs de sportfaciliteiten gebouwd voor de Olympische Spelen van 1992: het stadion van Lluis Companys, het Palau Sant Jordi, het Olympische zwembad Picornell tot het Spaanse dorp. Je bezoekt deze charmante plaats waar je een verzameling traditionele gebouwen uit heel Spanje zult bewonderen en een demonstratie van een selectie van de handwerken die in dit land zijn gemaakt.Na het bezoek aan het Spaanse dorp verlaat u de Montjuïc en gaat u terug naar het centrum van de stad. Tijdens het rijden terug naar het centrum van de stad kunt u de Venetiaanse torens, de Montjuïc-fonteinen, het MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya) en The Arenas Mall herbouwd over het oude Plaza de Toros bewonderen.
Je komt aan op de Plaza de Catalunya, het startpunt van de begeleide wandeling door het oude stadscentrum. Je gids neemt je mee naar de Ramblas, het plein van de kathedraal, gooide de smalle straat van de Gotische wijk en het Sant Jaume-plein waar het stadhuis is gevestigd en het hoofdkwartier van de Catalaanse regering.Je tour eindigt op de Plaza de Catalunya, voor het Hard Rock Café.LET OP: van eind januari tot begin maart (data nog te bevestigen) werkt de kabelbaan niet vanwege revisietaken, deze dienst zal worden vervangen door een tapasproeverij in Spanish Village. De stop in het Olympisch Stadion zal worden uitgevoerd wanneer er een evenement is dat toegang tot het stadion verhindert.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
80%
Uitgaansleven
15%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Excursion from Barcelona
Collecties
Excursion from Barcelona 294 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.