Barcelona in één dag - Sightseeingtour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Barcelona in één dag - Sightseeingtour
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Noors Details bekijken in Portugees Details bekijken in Zweeds

Barcelona in één dag - Sightseeingtour

1 day
Populair
Lunch
Hele dag
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Barcelona sightseeingtour ochtend: (4,5 uur)
Ontmoet uw gids in Barcelona centrum, stap in de touringcar en reis naar Plaça de Catalunya voor een wandeling. Loop tussen de prachtige fonteinen en standbeelden op het plein door, waarna u de smalle, middeleeuwse straatjes van de Barri Gòtic (Gotische wijk) bewandelt. U komt langs de kathedraal van Barcelona als u doorloopt naar Plaça Sant Jaume, waar het Palau de la Generalitat en het gemeentehuis staan.

Stap daarna weer in de touringcar en bewonder het uitzicht over de Middellandse Zee en de kustlijn van Barcelona die in elkaar overgaan onderweg naar het Olympisch Dorp, waar zich de Olympische haven en het Olympisch Stadion Lluís Companys bevinden.

Reis naar de top van de heuvel Montjuïc waar u een panoramisch uitzicht hebt over de stad en de bedrijvige haven. Bewonder het Palau Sant Jordi en de Calatrava-toren, waarna u een bezoek brengt aan het Spaanse Dorp om de architectuur en traditionele ambachten uit verschillende regio's van Spanje te bezichtigen.

De ochtend eindigt met een rit in een kabelbaan naar het kasteel van Montjuïc voor nog meer uitzichten over de indrukwekkende skyline van Barcelona. Vervolgens reist u per touringcar terug naar beneden naar Barcelona centrum. Neem afscheid van uw gids en geniet van ongeveer 2 uur vrije tijd voordat de middagtour begint.

Artistiek Barcelona, met onder andere Gaudí's La Sagrada Familia en directe toegang tot Park Güell: (4,5 uur)
Nadat u in Barcelona centrum uw gids hebt ontmoet, begint de middagtour met een wandeling naar La Sagrada Familia, een van de beroemdste creaties van Gaudí. Loop langs de buitenkant van de kathedraal die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en kijk naar boven naar de omhoog rijzende torens, terwijl uw gids enkele hoogtepunten van de architectuur en geschiedenis van het monument opnoemt.

Volg uw gids vanaf de kathedraal naar Park Güell, een uitgestrekt tuinencomplex op de heuvel El Carmel dat ook door Gaudí is ontworpen. Het park staat bekend om zijn architecturale bijzonderheden met mozaïeken terrassen, muren en bijzondere sculpturen, waardoor de wachtrijen erg lang kunnen zijn. Sla de rij over met uw snelle toegangskaart en ga snel naar binnen om de mooie wandelpaden en weelderige parken met uw gids te verkennen.

Wandel verder door de Passeig de Gràcia, de straat waar nog twee kunstwerken van Gaudi te vinden zijn: Casa Batlló en La Pedrera. Ontdek hoe de gebouwen bedoeld waren als luxe woningen en poseer voor foto's voor de gebouwen. Neem daarna afscheid van uw gids aan het einde van uw Super Saver.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Toegang tot het Spaanse Dorp
 • Snelle toegang tot Park Güell
 • Lunch (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inclusief
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Entree voor andere attracties die niet hierboven staan aangegeven
Aanvullend
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij u binnen 20 uur van vertrek boekt. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
65%
Origineel
25%
Beoordelingen
3.8
576
S
Sally S
5 | 2018-08-03

This was an excellent tour as the sights in Barcelona are far apart and difficult to reach on your own during a day. We were limited on time in the city and this tour provided an excellent overview with many historical details. My teens were with me and enjoyed the tour as well. Jorgie and Cecealy were excellent guides.

m
mattlist05
3 | 2018-07-31

We were very disappointed in this tour because we didn't really get to see much except drive around town and have the tour guide explain information that wasn't very important or helpful. This one was not a good tour at all.

g
googa31
5 | 2018-02-20

Such a great tour. Highly recommend this tour especially when you're on a short trip in Barcelona. We met new friends during the tour and kept in touched. :-

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Excursion from Barcelona
Collecties
Excursion from Barcelona 294 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.