Barcelona-kaart
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Barcelona-kaart
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Barcelona-kaart

Variable
De wachtrij overslaan
Over deze activiteit
De Barcelona City Card is uw persoonlijke paspoort voor meer dan twintig van de belangrijkste musea en toeristische attracties van de stad en biedt u meer dan 70 kortingen in de hele stad. Je kunt je Barcelona-stadspas online boeken en naar een van de ophaalpunten gaan zodra je de stad hebt bereikt. Barcelona Card is een smart-chipkaart die kaarthouders gratis openbaar vervoer biedt en toegang biedt tot het rijke culturele erfgoed van de stad. Met dat verzorgd, alles wat je hoeft te doen is plezier hebben in Barcelona ontdekken! Let op : u kunt het PDF-bestand bekijken om alle specifieke voordelen van de Barcelona City Card te zien. HOE HET WERKT Uw stadskaart van Barcelona wordt geactiveerd vanaf de eerste dag dat u hem begint te gebruiken, niet vanaf de datum van aankoop en blijft geldig gedurende de tijd die wordt aangegeven door het soort kaart: 3, 4 of 5 opeenvolgende dagen (kalender dagen, geen periodes van 24 uur). Musea en monumenten Sla de wachtrijen over en krijg gratis toegang tot de belangrijkste musea van de stad (waaronder: het Museu Nacional d'Art de Catalunya , Fundació Joan Miró , Fundació A. Tàpies , musea die deel uitmaken van het Museu d'Història de la Ciutat , Museu d ' Art Contemporani de Barcelona , Centre de Cultura Contemporània de Barcelona , Museu del Modernisme Català , Museu Egipci de Barcelona.De kaart geeft je ook recht op een gratis cruise aan het water op Las Golondrinas en toegang tot Torre de Collserola ). Kortingen Meer dan 70 kortingen bij musea en stadsgezichten, op bezoeken en rondleidingen, vrije tijd en amusement, nachtleven, winkels, restaurants, unieke vervoermiddelen en andere diensten. Mobiliteit Gratis reizen met het openbaar vervoer: metro- en stadsbussen van Barcelona, ​​gerund door Transports Metropolitans de Barcelona en de stad Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, treinen in de voorsteden, trams, de trein naar de luchthaven van Barcelona en Renfe treinen in de buitenwijken zone 1. Informatie Een stadsgids in zes talen (Engels, Catalaans, Spaans, Frans, Duits, Italiaans) met informatie over gratis deals en kortingen. Een algemene kaart van Barcelona met een kaart van het metronetwerk en de locatie van de plaatsen met gratis aanbiedingen en kortingen. Barcelona Card Kids De Barcelona Card Kids (4-12 jaar oud) biedt alle voordelen voor minder dan de prijs van een OV-kaart. Als je alleen voor het transport betaalt, krijgen kinderen (4-12 jaar) een Barcelona Card Kids en kunnen ze genieten van alle speciale aanbiedingen van Barcelona Card.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
80%
Cultureel
65%
Origineel
30%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.