Barcelona Tapas-avondwandeling
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Barcelona Tapas-avondwandeling
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Barcelona Tapas-avondwandeling

Variable
Te voet
’s Avonds
Over deze activiteit
De Barcelona Tapas-avond, die 2 tot 3 uur duurt, combineert gastronomische gerechten en de Catalaanse cultuur tijdens een wandeling van vóór het diner in de beroemde tapasbars van Barcelona. Het is een geweldige manier om uw bezoek aan Barcelona te beginnen - u krijgt niet alleen een overzicht van deze fantastische stad, maar ook hoe u tapas (barsnacks) kunt bestellen en enkele van de beste bars en cafés van Barcelona kunt ontdekken. Uw vriendelijke, informatieve gids kan suggesties bieden om u te helpen het meeste uit uw verblijf in Barcelona te halen. Proef Spaanse fundamentele smaken met deze wandeling. Je tapas-wandeltour leidt je langs de beroemdste straat van Barcelona, ​​La Rambla, met tapasbars en lokale restaurants. Vanaf hier gaan jij en je gids naar La Boqueria, de beroemde voedselmarkt van de stad, die een scala aan verse producten biedt, waaronder groenten en fruit, vis, kaas en elk denkbaar vlees. De tour gaat verder in een restaurant met een brede selectie van lokale, heerlijke tapas. Hier kunt u genieten van drie tapas met een glas wijn, bier of cider, terwijl uw food-and-wine-gids inzicht biedt in de smaken van wijn, de keuken en de Spaanse cultuur. Je fietst door de Gotische Wijk, waar je de architectuur, de sfeer, de taal en de gastronomie die uniek zijn voor Spanje zal ontdekken, en enkele van de gastronomische winkels die meer dan 100 jaar oud zijn. Je laatste stop is in een bar waar vier smakelijke tapas en een glas wijn, cava of bier op je wachten. Dus sluit je aan voor een avondje goed eten, goede wijn, goed gesprek en veel plezier!
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
85%
Cultureel
60%
Origineel
55%
Eten
50%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.