Camp Nou en FC Barcelona Museum skip-the-line-tickets
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Camp Nou en FC Barcelona Museum skip-the-line-tickets
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Camp Nou en FC Barcelona Museum skip-the-line-tickets

Variable
Populair
Ticket
De wachtrij overslaan
E-Ticket
Over deze activiteit
De FC Barcelona, ook wel bekend als de grote 'Barca', is een van de bekendste voetbalteams van Europa (en ongetwijfeld de wereld). Dit museum is gewijd aan het aanbieden van een diepgaande uitleg van deze ongelooflijke atletiekclub.Houd er rekening mee dat in verband met het tijdschema van het voetbalprogramma de openingstijden van het museum gedurende het jaar kunnen worden gewijzigd.Je bezoek begint op de eerste verdieping van het museum, dat op 12 juni 2010 werd gerenoveerd. Dit is een modern museum met interactieve muren op groot formaat, nieuwe vitrines en een grote collectie voorwerpen die de geschiedenis van FC Barcelona onthullen en de waarden die Barça "meer dan een club" hebben gemaakt.De Camp Nou Experience beschrijft de stappen van spelers die geschiedenis hebben gemaakt, zoals Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola en Ronaldinho, en bezoekers kunnen de echte Barça-passie voelen door de meest emblematische gebieden van Camp Nou te bezoeken: inclusief de de kleedkamer van de bezoekers en de tunnel op het veld, vanwaar een panoramisch uitzicht op het hele stadion kan worden genoten. Hier komt de droom van elke voetbalfan uit, want ze voelen precies hoe het is om een Barça-speler te zijn.Je gaat naar de televisiestudio, de gemengde zone, de perskamer en de commentaarboxen. De tour eindigt op de tweede verdieping, waar u de fascinerende Multimedia-ruimte kunt bezoeken, die in januari 2010 is gerenoveerd en die enthousiast is ontvangen door leden en bezoekers. De aanbevolen tijd voor een bezoek is ongeveer anderhalf uur.Let op: dit is een dagelijks toegangsticket.Geen rondleiding (geen meegeleverde audiogids)Speciale schema's:
- Wedstrijden Days of La Liga of Spanish Cup : de Tour is de hele dag gesloten. Het museum zal tot 3 uur voor aanvang van de wedstrijd open zijn (met een bezoek aan het stadion vanaf de tweede etage inbegrepen) en zal 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd tot het begin van de wedstrijd heropenen.
- Champions League-wedstrijddagen : De Tour is de hele dag gesloten en je kunt de eerste verdieping van het museum pas om 15.00 uur bezoeken. De dag ervoor wordt de Tour-route aangepast en krijgt u toegang tot alle ruimtes behalve de 2e verdieping van het museum.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Origineel
55%
Adrenaline
50%
Toerisme
50%
Cultureel
40%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.