Catalaans modernisme Museum van Barcelona: snelle toegang tot het spoor
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Catalaans modernisme Museum van Barcelona: snelle toegang tot het spoor
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Catalaans modernisme Museum van Barcelona: snelle toegang tot het spoor

Variable
Ticket
De wachtrij overslaan
Over deze activiteit
Het nieuwe Catalaanse modernisme Museum van Barcelona (Museu del Modernisme Català, Mmcat) werd geopend in 2010. Het is gevestigd in een voormalige textielfabriek in het centrum van Barcelona en biedt bezoekers de kans om te genieten van een cultureel centrum dat uitsluitend gewijd is aan modernistische kunst. Als u uw kaart van tevoren boekt, kunt u de rij overslaan en uw bezoek aan het museum beginnen zodra u aankomt. De verzameling De bezittingen van het Catalaanse modernisme museum komen uit de privécollectie die twee antiekhandels van Barcelona, ​​Fernando Pinós en María Guirao, hebben verzameld tijdens hun 40 jaar in de business. Het museum is exclusief gewijd aan de autonome art-nouveau-beweging van Catalonië: " Modernisme ". De collectie op shows bestaat uit 350 werken van 42 van de meest representatieve modernistische kunstenaars, waaronder Joan Busquets, Ramón Casas, Antoni Gaudí , Gaspar Homar, Josep Llimona, Joaquim Mir en Puig i Cadafalch, in hun verschillende disciplines: schilderkunst, beeldhouwkunst, meubels en decoratieve kunsten.
Ter gelegenheid van de tweede verjaardag van het museum zijn er nieuwe exposities toegevoegd om het werk in de conservatie en verspreiding van het modernisme te bevorderen. De nieuwe exposities omvatten werken van meubelmakers en interieurontwerpers, zoals Busquets, Gaspar Homar, Francesc Jevellí en Antoni Gaudí; sculpturen van Enric Clarasó, de gebroeders Oslé en de studio van Masriera en Carreras. Andere hoogtepunten zijn schilderijen van Ramon Casas, Joaquim Mir, Martí Alsina, Pere Borrell en andere kunstenaars. Het gebouw Het museum is gevestigd in een centraal gelegen modernistisch gebouw, ontworpen door de architect Enric Sagnier. De Catalaanse gewelven werden gerestaureerd en de originele vloer op de begane grond werd bewaard als onderdeel van het renovatieproject om het museum te huisvesten. Het heeft een vloeroppervlak van 1.000 vierkante meter. De bovenste verdieping van de MMCat toont meubels en decoratieve kunst en heeft een ruimte die is gewijd aan Antoni Gaudi. Op de begane grond zijn schilderijen, sculpturen en glas-in-lood te zien.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
95%
Toerisme
75%
Origineel
55%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.