Combo Tour: Girona en Artistic Barcelona het beste van Gaudi
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Combo Tour: Girona en Artistic Barcelona het beste van Gaudi
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Combo Tour: Girona en Artistic Barcelona het beste van Gaudi

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
- Girona-tour Begin uw dagtrip vanuit Barcelona met comfortabele bus en gids aan boord. We bieden je het bezoek aan één van de grootste steden ten noorden van Barcelona: Girona, middeleeuwse stad met een van de best bewaarde Joodse wijken van Europa en het podium waar enkele hoofdstukken van het nieuwe seizoen van de hitreeks Game of Thrones zullen schieten. Girona is een monumentale stad waar je de geschiedenis kunt ervaren in de kleine straatjes van het oude stadscentrum. U zult genieten van een begeleide wandeling door het stadscentrum, een bezoek aan de kathedraal in het oude stadscentrum, met zijn goed bewaard gebleven middeleeuwse straatjes die u naar de beroemde pastelkleurige huizen aan de oever van de rivier leiden. Het oude centrum van Girona heeft een belangrijk artistiek erfgoed. Je krijgt wat vrije tijd in Girona om zelf van de stad te genieten. De Girona-tour eindigt waar het tweede deel van de tour vertrekt. - Artistiek Barcelona Barcelona staat bekend als de hoofdstad van het modernisme en de plaats waar de beroemde architect Antoni Gaudí werkte en woonde. Gaudi, een van de grootste vernieuwers van zijn tijd, heeft tal van schatten achtergelaten voor de veeleisende toerist om te ontdekken in Barcelona. Deze artistieke tour neemt je mee naar de basiliek Sagrada Familia (Heilige Familie), het onvoltooide meesterwerk van Gaudi, het beroemdste monument van Barcelona. De gids neemt je mee op een wandeltocht langs de buitenkant van de Sagrada Familia, om de rijkelijk en symbolisch gedecoreerde gevels te bewonderen, waar de gewelven tot zeventig meter reiken. Vervolgens ontdekt u het bizarre Park Güell van Gaudi, dat is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. De tour gaat verder naar Passeig de Gràcia om de beroemde flatgebouwen van Gaudi te zien, zoals Casa Batlló, Casa Mila 'La Pedrera' en andere modernistische gebouwen. De tour eindigt in de buurt van La Pedrera.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
85%
Cultureel
70%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.