Dalí-museumtour met hogesnelheidstrein vanuit Barcelona
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Dalí-museumtour met hogesnelheidstrein vanuit Barcelona
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Dalí-museumtour met hogesnelheidstrein vanuit Barcelona

Variable
Met de trein
E-Ticket
Over deze activiteit
Ervaar de supersnelle treinreis van 300 km / u naar Figueres en ontdek de waarheid achter het beroemde citaat van Dalí: "Het verschil tussen een gek en mij is dat ik niet boos ben". Het Dalí-museum onthult de geheimen van bewust-onbewust die verder gaan dan het voor de hand liggende.
Wat u ook al weet, deze provocerende surrealistische schilder zal u verrassen. Het genie van Salvador Dalí werd gecultiveerd in het gebied van L'Empordà en Costa Brava, in het midden waarvan zijn Figueres, zijn geboorteplaats en thuishaven van het Dalí Theater-Museum.
Dalí-museum Het Dalí theater-museum van Figueres biedt een unieke ervaring van het kunnen observeren, leven en genieten van het werk en de gedachte aan een van de meest buitengewone geesten van de 20e eeuw. Het bevat de breedste reeks werken over de artistieke carrière van Salvador Dalí (1904-1989), van zijn vroegste artistieke ervaringen en zijn surrealistische creaties tot aan de werken van de laatste jaren van zijn leven. Salvador Dalí besloot begin van de jaren zestig zijn museum te bouwen in de ruïnes van het oude stadstheater van Figueres dat tijdens de burgeroorlog was verwoest. Alles erin is bedacht en ontworpen door de kunstenaar om bezoekers een echte ervaring te bieden om binnen zijn boeiende en unieke wereld te komen. Daarom moet het Dalí Theater-Museum als een geheel worden gezien, zoals het grote werk van Salvador Dalí. AVE hogesnelheidstrein Geniet van de reis van Barcelona naar Figueres met de AVE hogesnelheidstrein. Het duurt slechts 50 minuten om 140 Km af te leggen, waardoor je terug in Barcelona kunt lunchen!
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
85%
Origineel
25%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.