De Highlights van Barcelona
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
De Highlights van Barcelona
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

De Highlights van Barcelona

Variable
Met een gids
E-Ticket
Over deze activiteit
De ideale tour voor iedereen met weinig tijd! Op deze manier zie je alles wat je wilt zien en vermijdt je lange wachtrijen.
Je bezoekt de beste bezienswaardigheden van Barcelona: Gaudi's beroemde bouwwerken La Sagrada Família, Casa Batlló en La Pedrera en we nemen je mee naar het Columbus Monument en naar de oude haven. We brengen je naar boven op de Montjuïc-heuvel waar je onder de indruk zult zijn van een panoramisch uitzicht over de stad.
Deze tour is een combinatie van twee van onze tours: Gaudí's La Sagrada Familia en de Montjuic Panorama Tour. Bij vertrek in de middag kan het zijn dat de volgorde aangepast wordt, hoewel we uiteraard dezelfde highlights bezoeken. We starten met het bezoek op de Montjuic en eindigen bij La Sagrada Familia. Tour details
- Paseo de Gracia
Deze brede elegante laan werd gebouwd voor en door de rijke inwoners van Barcelona. Zij hebben deze plek nooit verlaten; luxe en designwinkels vormen samen met grote banken en de beurs het aangezicht van deze straat. Architectonische details zijn te vinden in modernistische lantaarnpalen en in Gaudí's bijzondere trottoirtegels. Ook een groot aantal grote bouwwerken, waaronder de twee indrukwekkende huizen Gaudí's Casa Batlló en Casa Milà-La Pedrera sieren de Paseo de Gracia.
- Rondleiding La Sagrada Familia De parel op de kroon van het werk van Gaudí, deze kathedraal is een synthese van zijn algemene opvatting over architectuur. De rijkdom aan details (en de betekenis daarvan) laten een onuitwisbare indruk achter van fascinerende en buitengewone bouwwerk.
Gaudí wilde dat de kathedraal, waar nog altijd aan gebouwd wordt, moest worden gefinancierd door het volk, niet door belastingen of door financiering van commerciële instellingen. De entreegelden (inbegrepen in onze tour prijs) zorgen ervoor dat de bouw welke reeds begon 1882 begon voltooid kan worden.
- Aan het water
De oude Haven is door lange stranden gescheiden van de Olympische haven en de oude vissersbuurt Barceloneta. De oude Haven is zo gerenoveerd dat het een verlengstuk van het centrum is geworden, je loopt zo van haven de Ramblas op. De alom bekende en populaire straat bomvol restaurantjes, winkels, nachtclubs en straatartiesten.
Het Columbus Monument: gebouwd ter ere van Christoffer Columbus in 1888 aan voet van de beroemde Ramblas.
Het World Trade Centre: een imposant bouwwerk (van Henry N. Cobb) waarvan de esthetische kenmerken worden benadrukt door het omringende water.
- De Montjuïc-berg
Mirador de l'Alcalde (Het uitzicht van de burgemeester): Dit terras is als een balkon boven de Middellandse Zee en biedt een spectaculair uitzicht over de haven en over vrijwel de hele stad. De bus zal hier stoppen zodat je rond te lopen en de beste uitzichtpunten kunt bekijken.
De Olympische Ring. Bezoek de bouwwerken van de Olympische Spelen van '92: het Stadion, het Palau st Jordi (van architect Arata Isozaki), de INEF (van de architect Ricardo Bofill) en de Torre de Comunicacions.
Poble Espanyol - Spanish Village rondleiding: Dit is de laatste stop van de tour dus iedereen die dat wenst kan zo lang blijven als gewenst. Poble Espanyol werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1929. In dit reusachtige openluchtmuseum tref je replica's van straten, pleinen, monumenten en gebouwen uit het hele land. In dit dorp loop je grote kans kunstenaars en ambachtslieden aan het werk te zien waarbij traditionele ambachten met modern design gecombineerd worden. Er worden prachtige producten vervaardigd van glas, keramiek, en textiel. Er zijn ook veel barretjes en restaurants te vinden waar je de tijd kunt nemen voor een heerlijke lunch.
Je kunt deze tour combineren combineren op dezelfde dag met de Montserrat Tour die start om 15:00 uur.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
80%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Excursion from Barcelona
Collecties
Excursion from Barcelona 294 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.