De Montserrat Tour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
De Montserrat Tour
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

De Montserrat Tour

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Montserrat is een berg , een uniek natuurpark en een massieve rots van meer dan 4000 meter hoog, zichtbaar voor mijlen, met vreemde vormen en afgeronde toppen die uitsteken in de lucht; er zijn paden, trappen, grotten, kapellen en hermitages verspreid over de berg, buitengewone landschappen en prachtige uitzichten. Montserrat is een bijna duizend jaar oud benedictijnenklooster , dat halverwege de berg staat en wordt beschut door zijn toppen. Er is een basiliek met de kapel van Onze Lieve Vrouw van Montserrat die bekend staat als La Moreneta, de patroonheilige van Catalonië, en een aanwezigheid die sterk wordt gevoeld en vereerd. De gemeenschap van monniken heeft ook een jongensschool die zich toelegt op de studie van muziek. Montserrat is cultuur : een bibliotheek met bijna 300.000 volumes; het oudste jongenskoor in Europa; een basiliek vol met schilderijen, gouden lampen en versierde kapellen, een museum met schilderijen van El Greco, Picasso en Dalí onder vele anderen en schatten uit het oude Egypte. TOUR DETAILS Pittoreske rit : langs de Llobregat-rivier tot aan de voet van de spectaculaire Montserrat-berg (de naam betekent getand, een verwijzing naar de vooruitstekende bergtoppen), een natuurpark en dan omhoog naar het heiligdom op 725 m (2380 voet) boven de zeespiegel. Je gids zal je vermaken met verhalen, geschiedenis en legendes over de berg, het klooster en de schrijn. De terugreis zal een alternatieve route zijn, vergezeld van opnames van een verscheidenheid aan traditionele Catalaanse muziek. Montserrat- klooster : begeleide oriëntatietour. Bij aankomst in Montserrat zal uw gids een rondleiding geven om u te oriënteren naar de belangrijkste bezienswaardigheden: klooster, basiliek, museum met een prachtige collectie schilderijen, kruiswegstaties, maar ook bars, restaurants, winkels en producten voor thuisproducten. Basiliek van Montserrat : stilte moet in de kerk bewaard worden, zodat uw gids u uitleg buiten zal geven en u de kapel van Onze-Lieve-Vrouw met de twaalfde-eeuwse gestalte van OLVrouw van Montserrat laat zien.
Tour leden zullen vrije tijd hebben om zich te wijden aan de aspecten van deze mooie en spirituele plek die hen het meest aantrekt. Je kunt deze tour dezelfde dag combineren met The Gaudí Tour om 9.00 uur 's ochtends.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
80%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.