Kabelbaan van Montjuïc in Barcelona: tickets
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Kabelbaan van Montjuïc in Barcelona: tickets

Kabelbaan van Montjuïc in Barcelona: tickets

Variable
Ticket
Over deze activiteit
Spring aan boord van de Montjuïc-kabelbaan en geniet van een adembenemend uitzicht op de stad en de zee vanaf het kasteel. Met gloednieuwe hutten voor maximaal acht personen, is dit de ideale manier om met het hele gezin van de groene long van Barcelona te genieten. Kom naar Montjuïc, de meest historische berg van Barcelona, ​​en geniet van een panoramisch uitzicht vanaf het kasteel, waar u de zee kunt zien zoals de Iberiërs hebben gedaan, ontdek de geschiedenis van Mount Jupiter en ontdek de ontwikkeling van het fort dat meer dan 170 meter boven zeeniveau direct bij de haven.
Als u de kabelbaan naar het metrostation Paral·lel neemt, verlaat u deze bij de eerste kabelbaan van Montjuïc is de beste manier om de top van de berg te bereiken terwijl u geniet van het uitzicht en kunt ontspannen terwijl u over de toppen van de bomen glijdt.
De hutten zijn volledig aangepast voor passagiers met beperkte mobiliteit en hebben acht comfortabele stoelen zodat u met het hele gezin kunt komen. Wacht niet langer en plan je reis naar Montjuïc!
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
55% Cultureel
50% Adrenaline
45% Origineel
35%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen