Montserrat Tour met Cog-Wheel Train
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Montserrat Tour met Cog-Wheel Train
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Montserrat Tour met Cog-Wheel Train

Variable
Met de trein
E-Ticket
Over deze activiteit
De Montserrat Afternoon Tour met Cog-Wheel Train is een unieke ervaring om te leven als je van plan bent Barcelona te bezoeken. Deze tour duurt ongeveer 4 en een half uur. Begin uw halve dagtrip vanuit Barcelona in een comfortabele bus naar de berg van Montserrat die majestueus oploopt tot 4.051 voet (1.236 meter). Je gaat naar Montserrat met Cog - Wheel Train, die je midden in het klooster laat. Het is een reis van 15 minuten met een bevoorrecht en spectaculair uitzicht op de berg. De trein heeft panoramische ramen die van de werkelijke reis een interessante attractie maken. De treinen zijn voorzien van airconditioning en ze zijn volledig rolstoelvriendelijk. De rotsen van Montserrat gevormd door natuurlijke zandcement in de loop van de eeuwen aangetast door de wind en regen die de berg met vreemde en gevarieerde vormen gevormd. De populaire verbeelding heeft in sommige van deze pieken de vorm van mensen of dieren gezien, door ze namen te geven en legendes uit te vinden om hun fantastische oorsprong te verklaren. Je bezoekt de Koninklijke Basiliek van Montserrat, waar de beroemde Romaanse gravure uit de 12e eeuw van Virgen Moreneta, de Zwarte Maagd, is bewaard. Het benedictijnse heiligdom van Montserrat werd gesticht in 1025 en biedt een mystieke achtergrond voor de Maagd van Montserrat, de beschermheilige van Catalonië die is verankerd in de Koninklijke Basiliek van het klooster. Het kleine klooster begon al snel pelgrims en bezoekers te ontvangen die hebben bijgedragen aan de verspreiding van verhalen over wonderen en wonderen door de Maagd. Tegenwoordig is Montserrat gemoderniseerd om 1000 jaar na de oprichting nog steeds te blijven voldoen aan de noden van pelgrims.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
80%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.