Park Güell en Sagrada Familia fast-track tickets en tour met gids
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Park Güell en Sagrada Familia fast-track tickets en tour met gids
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Park Güell en Sagrada Familia fast-track tickets en tour met gids

Variable
Ticket
Met een gids
Over deze activiteit
Park Güell TourMis Park Güell niet: het zal je echt verbazen! Je zult geen park in de wereld als dit vinden! Dit architectonische marvel, gecreëerd in het midden van de natuur door Antoni Gaudi in opdracht van Count Güell, die hem een elegant landgoed met familiehuizen wou laten ontwerpen. Nu is het een openbaar park en deel van het erfgoed van de stad. Het is gedeclareerd tot UNESCO World heritage site en is een andere parel die je te wachten staat aan je bezoek in Barcelona. Als je naar Park Güell gaat moet je naar binnen gaan bij de grote trappen gedomineerd bij de draak gedecoreerd met mozaïek van keramische tegels, de Catalaanse stijl bekend als “trencadís”. Deze draak is een van de meest karakteristieke beelden van Barcelona. Oorspronkelijk geschreven Park Güell (de Engelse spelling), het park is gerangschikt rond een groot centraal plein begrensd door een kronkelende “trencadís”-bedekte bank.Onder het plein wordt het dak ondersteund door 86 Doric kolommen, als bomen, met paden ertussen en viaducten op hellende kolommen: Gaudí's werk, brengt als geen ander natuur en architectuur samen.We nemen je mee om kennis te maken met een van Antoni Gaudi’s schatten. De beroemde arcitect Antoni Gaudi, een van de grootste vernieuwers van zijn tijd werkte en woonde in Barcelona en heft vele schatten voor de geinteresseerde toerist achter gelaten om Barcelona te ontdekken. De Sagrada Familia is een van de meest bezochte gebouwen ter wereld. Je zalhet verrassende interieur van de kerk bezoeken, waar de gewelven tot 7 meter hoog reiken. Gaudi ontwierp een Latijns kruis met vijf doorgangen, extreem rijk in decoraties en symbolisme.Je zal ook het Sagrada Familia museum bezoeken, waar je schilderingen, gipsen modellen en foto s over de geschiedenis en ontwikkeling van het eerste begin tot het heden van deze basilica zal zien.Het museum zal je ook waardevolle informatie geven over Antoni Gaudi´s leven en carriere.Park Güell + Sagrada FamiliaVertrekken: 10:00 uur. 15 minuten voor vertrek verzamelen om 09:45 bij Souvenierswinkel in Olot, straatnummer 12, voor de belangrijkste toegang van Park Güell. Transport tussen Park Güell en Sagrada Familia is inclusief.Het tweede deel van de tour, Sagrada Familia, begint om 13:00 uur. Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn bij Juila Central de Viajes kantoor, aan Carrer Mallorca 376. Transport tussen Sagrada Familia en Park Güell is inclusief. De tour eindigt bij Park Güell.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
85%
Origineel
20%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Excursion from Barcelona
Collecties
Excursion from Barcelona 294 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus tour
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus tour 41 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.