Rondleiding door Palau de la Música Catalana in Barcelona
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Rondleiding door Palau de la Música Catalana in Barcelona
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Rondleiding door Palau de la Música Catalana in Barcelona

Variable
De wachtrij overslaan
Met een gids
Over deze activiteit
Het Palau de la Música Catalana is een van de meest representatieve monumenten van Barcelona en een van de meest aanbevolen toeristische attracties van de stad. Gebouwd tussen 1905 en 1908 door de grote architect Lluis Domènech i Montaner , is het Palau een architectonisch juweel van Catalonië en een essentieel onderdeel van elk bezoek aan de stad, als een van de meest fascinerende gebouwen van Gaudi . Dit historische gebouw, door de UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed in 1997, biedt een ervaring die zo magisch is dat bezoekers er verliefd op worden. Uit de hand van ervaren gidsen ontdekten de wonderen van deze architecturale parel en bezoekers in een fantasiewereld vol details en verwijzingen naar de karakteristieke aard van modernistische architectuur. Een essentieel bezoek in de lijst met top 10 dingen om te zien in Barcelona. De tour begint in de Rehearsal Hall van de Orfeó Catala , waar de eerste steen van het gebouw werd gelegd in 1905 en waar het koor van de Orfeó Català nog steeds, zoals het al meer dan 100 jaar bestaat, regelmatig repeteert. In deze intieme ruimte kunnen bezoekers de reden van hun belang leren met een audiovisuele rondleiding.
De tour gaat verder langs de grote trap versierd met bloemen, Catalaanse vlaggen en een enkele rail: gebouwd in een slimme combinatie van een reeks materialen, waaronder ijzer en glas, om een ​​wereld van details te creëren die nooit bezoekers en kijkers verbaast. Bezoek vervolgens de Lluís Millet Hall , waar u een glimp opvangt van het grote balkon met kolommen die symbool staan ​​voor alle soorten bloemen, in een eerbetoon aan de natuur. Bezoek ten slotte de Concert Hall, waar een explosie van kleuren, vormen en licht u zal verwelkomen in dit geweldige meesterwerk van decoratieve kunst dat bezoekers en artiesten elke dag verbaast en inspireert. Ga ook naar de tweede verdieping, naast het grote dakraam, een druppel water en honing, een bron van zowel licht als inspiratie. En ten slotte zal het orgel van het Palau , met uitzicht op de kamer, het publiek vergezellen op een kleine muzikale reis.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
75%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.