Barcelona per segway
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Barcelona per segway
/ Spain / Catalonia / Barcelona / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Barcelona per segway

3 h
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Kies uit een aantal vertrektijden en maak vervolgens in het centrum va Barcelona kennis met uw gids. Zet uw helm op en doe mee met de training om vertrouwd te raken met uw tweewiel-segway. Zodra u vertrouwd bent met de segway, volgt u uw gids en glijdt u door de straten van de stad, op een van de volgende twee routes:
2 uur durende tour:
De segwaytour door Barcelona brengt u langs de mooiste plekjes aan de waterkant van Barcelona - de historische haven Port Vell, het populairste strand La Barceloneta en de jachthaven Port Olímpic, maar ook het Parc de la Ciutadella. Deze tour begint met een bezoek aan Barcelona's grootste stadspark. Na het Parc de la Ciutadella verkent te hebben, is de volgende halte Port Olímpic en Port Vell, Barcelona's oudste haven, met honderden prachtige kleine vaartuigen en een pittoreske promenade met palmbomen.
De segwaytour langs de waterkant van Barcelona omvat een aantal van Barcelona's mooiste plekjes, die tijdens traditionele sightseeingtours per bus bijna nooit worden bezocht. Het biedt een uitgebreid overzicht van Barcelona's maritieme geschiedenis, de voortdurende transformatie van de waterkant van de stad en de rol die de Middellandse zee speelt in de lokale cultuur.
Tour van 3 uur:
De Montjuïc segwaytour neemt u mee op een reis door de geschiedenis van Barcelona, die meer dan 2000 jaar geleden begon op de groene berg naast het stadscentrum, de Montjuïc. De archeologische overblijfselen van de nederzetting van de Laietani-stam, gedateerd op 300 v.Chr., zijn aan de voet van deze berg gevonden, en is daarmee een van de eerste nederzettingen in de regio.
De Montjuïc is het epicentrum van de culturele en politieke ontwikkelingen van Barcelona en de vorige gemeenschappen. Het ligt 173 meter boven de Middellandse zee en de naam is afgeleid van de middeleeuwse Joodse begraafplaats die zich aan de noordoostzijde bevindt. Het kasteel, dat ook per kabelbaan bereikbaar is en in 1751 op de heuveltop werd gebouwd, diende om de stad te verdedigen en de bevolking.
De moderne geschiedenis van de Montjuïc is niet minder interessant. Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona bevinden zich op deze heuvel, waarvan vele worden bezocht tijdens dit uitstapje weg van de stad. Bijvoorbeeld een aantal grote sportfaciliteiten van de Olympische Spelen in 1992, het olympisch stadion Lluís Companys, het Palau Sant Jordi en het Olympisch Museum van Barcelona bevinden zich op de groene heuvel. De MNAC - het Catalaanse nationale kunstmuseum en de Joan Miro Foundation zijn twee van Barcelona's belangrijkste kunstmusea onder de vele bezienswaardigheden.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Gebruik van een Segway en helm
 • Lokale gids
 • Fles water
Niet inclusief
 • Eten en drinken, tenzij anders vermeld
 • Fooi
 • Hotel ophalen en wegbrengen
Aanvullend
 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
 • Een minimum van 1 personen per boeking is vereist
 • Deze reis werkt met maximaal zes personen per gids. Voor grotere groepen zijn er verschillende gidsen ter beschikking van de klant.
Kenmerken
Toerisme
95%
Origineel
80%
Cultureel
65%
Adrenaline
65%
Beoordelingen
4.9
119
A
Anita B
5 | 2019-09-27

My wife and I had a great time zooming around Barcelona. The guide was very nice and thankfully spoke English well. We had Segwayed through other cities but Barcelona is definitely unique and well worth the time and effort.

I
Irina C
5 | 2019-09-23

It was a great tour around Barcelona and our guide Thomas was knowledgeable and fun. I definitely recommend it!

J
Jason C
5 | 2019-07-03

If you're in town for a short stay and want to see a lot in a short time, while having some fun - this tour is for you. Even if you've never ridden a Segway (we hadn't) check this out. Our guide was helpful and very knowledgable of the city and we had loads of fun.

K
Katrina T
5 | 2018-04-21

This was our first time on a Segway and we were a little nervous before the tour. We were given some instruction and time to practice. My husband and I got it right away with no issues. The guide gave us really good and clear instruction! This tour was our favorite one in Barcelona, we had a blast. We did the three hour tour and we're amazed at how quickly the time flew by. We highly recommend this tour, it was great.

r
robert.scansaroli
5 | 2018-01-23

This tour was amazing!

h
hoytfuller
5 | 2017-11-26

excellent guide, very professional, and the actual tour was fantastic

P
Philip D
4 | 2017-11-19

Great tour.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sagrada Familia
Collecties
Sagrada Familia 204 Activiteiten
Güell park
Collecties
Güell park 73 Activiteiten
Sport
Collecties
Sport 9 Activiteiten
Game of Thrones
Collecties
Game of Thrones 9 Activiteiten
Car Rental & GoCar
Collecties
Car Rental & GoCar 30 Activiteiten
Private Transfer
Collecties
Private Transfer 14 Activiteiten
Cooking Class
Collecties
Cooking Class 28 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 121 Activiteiten
Theme parks
Collecties
Theme parks 31 Activiteiten
Colonia Güell & Gaudi crypt
Collecties
Colonia Güell & Gaudi crypt 45 Activiteiten
Alles bekijken 49 Collecties
Anonymous
Anoniem

Barcelona

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.