Toegang zonder wachtrij voor het Pergamon Museum
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Toegang zonder wachtrij voor het Pergamon Museum
/ Germany / Berlin / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Toegang zonder wachtrij voor het Pergamon Museum

Variable
Populair
Ticket
De wachtrij overslaan
E-Ticket
Over deze activiteit
Het Pergamon Museum is te vinden op Museum Island, dat zeker een van de grootste culturele attracties van Berlijn is, met vijf musea gegroepeerd aan de noordkant van het eiland aan de rivier de Spree, in de centrale wijk Mitte, die u kunt vinden in de hoofdstad van het land. Berlijn is een fascinerende stad en het trekt elk jaar veel bezoekers van over de hele wereld. Zorg ervoor dat u uw tickets van tevoren boekt, en daarmee het recht hebt om de rijen bij de ticket-kantoren over te slaan. Door het van tevoren kopen van uw ticket heeft u onmiddellijke toegang naar het museum of evenement als u eenmaal op de locatie bent.Het Pergamon MuseumHet Pergamon Museum werd in haar huidige gebouw in 1950 na bijna 20 jaar van de bouw die werd vertraagt door de Tweede Wereldoorlog. Het is een museum dat werd gebouwd door de groeiende verzameling van artefacten en kunst van oude beschavingen van de stad en vandaag is verdeeld in drie belangrijkste museumsecties binnen de structuur. De Collectie van de Klassieke Oudheid dateert van een Romeinse archeoloog die in 1698 de collectie begon en het werd uiteindelijk geopend voor het publiek in 1830.De artefacten in deze collectie zijn het resultaat van de Duitse opgravingen die plaatsvonden in Olympia, Samos, Cyprus en andere plaatsen, huizen van antieke beschavingen. De Islamic Art Museum is een sectie gewijd aan kunstwerken van de 8e tot de 19e eeuw, maar het houdt ook regelmatig exposities gewijd aan moderne Islamitische Kunst. Het Middle East Museum geeft items uit de Assyrische, Sumerische en Babylonische cultuur weer; items die delen van historische gebouwen, reliëfs, dagelijkse objecten en sieraden omvatten.Tot 23 april 2017 de expositie the Heritage of the Old Kings Ctesiphon and the Persian Sources of Islamic Art, gewijd aan de Perzische erfenis, verrijkt het bezoek aan het Pergamonmuseum.Het ticket kan niet worden gerestitueerd. Vanwege lange termijn renovatiewerken zijn sommige gebieden van het Pergamon Museum misschien niet toegankelijk voor bezoekers.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
90%
Toerisme
65%
Origineel
45%
Adrenaline
15%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
City tour
Collecties
City tour 93 Activiteiten
Reichstag and Glass Dome
Collecties
Reichstag and Glass Dome 12 Activiteiten
Bus tour
Collecties
Bus tour 35 Activiteiten
Boat
Collecties
Boat 44 Activiteiten
Museums
Collecties
Museums 44 Activiteiten
TV Tower
Collecties
TV Tower 7 Activiteiten
Sachsenhausen Concentration Camp
Collecties
Sachsenhausen Concentration Camp 14 Activiteiten
Bike
Collecties
Bike 46 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 32 Activiteiten
Third Reich & Nazi
Collecties
Third Reich & Nazi 26 Activiteiten
Alles bekijken 34 Collecties
Anonymous
Anoniem

Berlijn

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.