Bezoek Antwerpen op de fiets
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Bezoek Antwerpen op de fiets
/ Belgium / Flanders / West Flanders / Bruges / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Frans

Bezoek Antwerpen op de fiets

2 h
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Antwerpen op de fiets is de toonaangevende fietstourorganisatie in Antwerpen: met meer dan 5 jaar ervaring staan onze gidsen goed bekend om hun grondige kennis van de stad en hun geweldige verhaalkunst.
Spring op een van onze hoogwaardige fietsen en ontdek Antwerpen met ons!
Een rijke geschiedenis, prachtige monumenten, bruisende wijken, verborgen steegjes … Antwerpen heeft het allemaal. Een tour door Antwerpen op de fiets met onze gids neemt u mee op een reis langs de hoogtepunten en de best bewaarde geheimen van de stad.
De oude haven: wist u dat Antwerpen de op een na grootste haven van Europa heeft? Dit uitgestrekte gebied is een universum op zich - te groot voor een 2 of 3 uur durende fietstour. Maar geen zorgen: wij hebben wel de tijd om een bezoek te brengen aan de oude haven, waar het allemaal begonnen is. Tegenwoordig heeft de trendy wijk 't eilandje musea van wereldklasse zoals het MAS-museum en het Red Star Line Museum, gezellige bars en restaurants, en een prachtige waterkant.
Het Centraal Station: een tijdje geleden bevestigde een internationale website wat iedereen in Antwerpen al stiekem dacht: dat ons Centraal Station echt het mooiste station ter wereld is. En als het op internet staat, moet het wel waar zijn, toch? We zijn benieuwd om te horen wat u ervan vindt, dus vertel het ons bij ons bezoek tijdens deze tour!
Het historische centrum: het duurde bijna 2 eeuwen om de kathedraal van onze lieve vrouw te bouwen, en zelfs dat was niet genoeg om het af te maken, want er ontbreekt een tweede toren. Maar niemand in Antwerpen maalt erom, want we zijn dik tevreden met de 123 meter hoge toren die we hebben! Tijdens de tour fietsen we door het historische centrum en komen we meer te weten over de gouden eeuw van Antwerpen en andere opmerkelijke hoofdstukken in onze lange geschiedenis.
Bars en restaurants: geen tekort aan plekken om te eten en drinken in Antwerpen. Tijdens de 3 uur durende tour stoppen we halverwege voor wat consumpties - u moet zeker een van onze lokale bieren proberen, zoals Bolleke Koninck of Seefbier. De 2 uur durende tour is te kort voor een pauze, maar aarzel niet om onze gidsen naar enkele aanbevelingen te vragen. Een aantal van de beste bars, koffiehuizen en restaurants zijn in niet-toeristische wijken te vinden en we willen niet dat u die mist!
En er is meer: bij Antwerpen op de fiets zijn we van mening dat de beste sightseeingervaring is de stad door de ogen van een lokale inwoner te zien. Daarom geven wij onze gidsen de vrijheid om de tour naar hun eigen smaak en aan uw speciale verzoeken aan te passen (wees niet bang, vraag gewoon!). Zo krijgt u de kans om wat extra plekken te bezoeken, naast de belangrijkste hoogtepunten. Elke tour is zo ook uniek!
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Lokale belastingen
  • Professionele gids
  • Gebruik van de fiets
Niet inclusief
  • Drankjes
Aanvullend
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Kinderzitjes beschikbaar
  • Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene
Kenmerken
Toerisme
75%
Cultureel
55%
Sport
40%
Origineel
15%
Vergelijkbare activiteiten in Brugge Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Brugge

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.