Boedapest Card
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Boedapest Card
/ Hungary / Budapest / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Boedapest Card

Variable
Over deze activiteit
Bezoek alle essentiële must-sees van Boedapest én bespaar een heleboel geld met de Boedapest Card. Kies uit een kaart van 24 uur, 48 uur, 72 urr, 96 uur of 120 uur en geniet van al het moois dat Boedapest te bieden heeft. Stap naar binnen bij de meest interessante musea, loop gratis mee met twee wandeltours (één in Buda en één in Pest), reis gratis met het openbaar vervoer, krijg gratis toegang tot het Lukács Thermal Bath and Pool en ontvang hoge korting op diners.
Met de Boedapest Card krijg je toegang tot alle top bezienswaardigheden, een aantal restaurants en nog veel meer. Kies voor een kaart met een geldigheid van 24 uur, 48 uur of 72 uur, net wat het best bij jouw reisduur past.
Met deze pas krijg je toegang tot het Historisch Museum van Boedapest, de Hongaarse Nationale Galerie, het Nationale Museum van Hongarije en nog veel meer leuke bezienswaardigheden. Ook kun je de stadsdelen Buda en Pest ontdekken, elk met een gratis wandeltour. De Boedapest Card zorgt ervoor dat je de stad aan de Donau met haar fascinerende musea, monumenten en bruggen echt leert waarderen.
Maak ook gebruik van de mogelijkheid om gratis met het openbaar vervoer te reizen en kosteloos te genieten van een middagje in het Lukács Thermal Bath and Pool complex. Je was niet van plan om de Europese hoofdstad van de warmwaterbronnen en wellnesscentra te bezoeken en bij geen enkele spa langs te gaan, toch?
Met hoge kortingen op restaurants, attracties, kerken, spa's en nog veel meer is dit verreweg de voordeligste en gemakkelijkste manier om het maximale uit je trip naar de 'Parel van de Donau' te halen.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
80%
Cultureel
75%
Origineel
20%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Danube
Collecties
Danube 84 Activiteiten
Boat Cruise
Collecties
Boat Cruise 145 Activiteiten
Budapest Sightseeing Tour
Collecties
Budapest Sightseeing Tour 121 Activiteiten
Original
Collecties
Original 14 Activiteiten
Walking Tour
Collecties
Walking Tour 105 Activiteiten
Spa & Massage
Collecties
Spa & Massage 51 Activiteiten
By Bus
Collecties
By Bus 16 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 137 Activiteiten
Art & Architecture
Collecties
Art & Architecture 52 Activiteiten
Concerts &  Shows
Collecties
Concerts & Shows 75 Activiteiten
Alles bekijken 30 Collecties
Anonymous
Anoniem

Boedapest

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.