Bel de Midwife locaties tour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Bel de Midwife locaties tour
/ United Kingdom / England / Medway / Chatham / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Bel de Midwife locaties tour

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Oorspronkelijk gebaseerd op de reeks boeken geschreven door Jennifer Worth, heeft de bekroonde tv-aanpassing van Call the Midwife wereldwijd fans aangetrokken sinds het voor het eerst in 2012 werd uitgezonden. Terwijl de scènes van Nonnatus House worden gefilmd in een gesloten studio in Surrey, zijn veel van de externe scènes en andere sites worden gefilmd op Chatham Dockyard in Kent. De Historic Dockyard Chatham in Kent werd bezocht door meer dan 10 miljoen kijkers en benadert nu de zevende reeks. Ze werd gebruikt om de verarmde delen van het East End van Londen te vertegenwoordigen in de jaren 1950 en 1960. Terwijl je rondloopt op de werf, herken je de straten en gebouwen die zijn gebruikt om het gebied rondom Poplar Dock te portretteren, waar veel memorabele scènes met zijn sterren, waaronder Miranda Hart en Jenny Agutter, hebben plaatsgevonden. De Call the Midwife locaties tour is een zachte wandeling gemaakt door uw eigen 'vroedvrouw'. Je 'verloskundige' zal je fascinerende anekdotes vertellen over het filmen van de show, feiten achter de schermen en zal het decor vormen door een achtergrond aan te bieden aan Chatham Dockyard zelf. Een verscheidenheid aan andere locaties rond The Dockyard zijn verschenen in de BBC One-productie en talloze andere films en tv-shows. Een kaartje voor de Call the Midwife locaties tour betekent dat je volledige toegang hebt om Chatham Dockyard te verkennen (Normale invoerprijs is £ 24). Kinderen onder de 5 jaar kunnen GRATIS gaan.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
80%
Origineel
35%
Anonymous
Anoniem

Chatham

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.