Privéwandeltocht door Delft
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privéwandeltocht door Delft
/ Netherlands / South Holland / Delft / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Privéwandeltocht door Delft

Variable
Privé
Te voet
E-Ticket
Over deze activiteit
Uw ochtend of middag in Delft begint in uw hotel of reist u van elders naar Delft op het treinstation. Vertrek in een ontspannen tempo om ervoor te zorgen dat u alles over deze stad echt kunt zien, voelen en leren. Loop de schilderijen van de legendarische Nederlandse schilder, Johannes Vermeer, binnen over deze mooie begeleide wandeling door de geboorteplaats van de kunstenaar en de plaats waar de overgrote meerderheid van zijn meesterwerken zich afspeelden - het oude centrum van Delft. Vind verschillende hoogtepunten tijdens een wandeling langs de oude straten, waaronder het stadhuis, de oude kerk en het prachtige Agnetapark. Veel van de bezienswaardigheden van Delft zijn nauw verbonden met de koninklijke familie; het was bijvoorbeeld in het Prinselijk Hof dat de grondlegger van Nederland, Willem van Oranje, werd vermoord, en het is in de nieuwe kerk van de stad dat zowel zijn graf als de graven van de Nederlandse koninklijke familie worden getoond. Delft staat ook bekend om een ​​ander ding, afgezien van zijn connectie met Vermeer en Willem van Oranje - zijn gevierde aardewerktraditie. Degenen die graag het traditionele aardewerk willen bewonderen en de beroemde 'Delfts blauwe' tinten waarin ze komen, kunnen een bezoek brengen aan een aantal aardewerkplekken in de stad.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
70%
Sport
30%
Vergelijkbare activiteiten in Delft Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Delft

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.