Burj Khalifa - 125ste &148ste verdieping: Skip the line
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Burj Khalifa - 125ste &148ste verdieping: Skip the line
/ United Arab Emirates / Dubai / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Burj Khalifa - 125ste &148ste verdieping: Skip the line

Variable
Populair
De wachtrij overslaan
Over deze activiteit
Sinds 2009 is de Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld! Het moment waarop je de snelste lift ter wereld binnenloopt en in luttele seconden op 555 meter hoogte staat, is er één dat je niet snel zult vergeten. In combinatie met een adembenemend (360 graden) uitzicht op het buitendek, is een bezoek aan de Burj een onbeschrijfelijke ervaring. Vergeet dus geen selfie te maken, zodat je het thuisfront, vrienden en familie kunt laten meegenieten. Foto's zeggen meer dan woorden!
Dit moderne, architectonische wonder domineert de skyline van Dubai. Niet alleen de hoogte, maar ook de vormgeving en shiny materialen (staal en glas) zorgen ervoor dat deze wolkenkrabber niet te missen is. Het huisvest meerdere appartementen, internationale bedrijven en het ultra-chique (alleen weggelegd voor de allerrijksten) Armani Hotel.
Met dit skip the line-ticket loop je direct langs de lange wachtrijen (die behoorlijk kunnen oplopen) de lift in, op naar de 148ste verdieping. Eenmaal aangekomen op het hoogste observatieplatform ter wereld, geniet je van een heuse VIP-ervaring. Compleet met een persoonlijk ontvangst door een privé gids, toegang tot de luxe lounge, een drankje met heerlijke versnaperingen EN het beste uitzicht over Dubai en de Arabische Golf!
Tientallen wolkenkrabbers vullen de omgeving, maar ze zullen jouw fantastische uitzicht niet belemmeren. Er is immers geen enkel gebouw ter wereld zo hoog als dat waar jij op staat! Maak unieke foto's van jouw once-in-a-lifetime experience .
Wanneer je een kaartje koopt voor de Burj, koop je een kaartje voor een bepaald tijdstip zodat het nooit té druk wordt op de top. Tot 19:00 zijn de tickets het duurst, omdat dit de piekuren zijn. Toch raden we je aan jouw bezoek voor 19:00 te plannen! Als het je lukt om een kaartje te bemachtigen (deze zijn razendsnel uitverkocht!), is het jouw tijd zeker waard om wat langer bovenop de 148ste verdieping te blijven hangen. Tussen 18:00 en 19:00 gaat de zon onder en ben jij getuige van de meest spectaculaire zonsondergang ever ! Het gouden zonlicht verdwijnt langzaam achter de horizon, waarmee het plaatsmaakt voor de ontelbare hoeveelheid lichtjes die de skyline van Dubai markeren tegen de donkere achtergrond van de avond.
Of je nu tot de magische sunset blijft hangen of niet, de Burj biedt meer. Na jouw VIP-ervaring op de 148ste verdieping, stop je op de terugweg nog even op de 125ste verdieping voor Dubai's Falcon's Eye View . Op 456 meter boven de grond geniet je van een unieke virtuele ervaring, waarbij je door de ogen van een valk neerkijkt op Dubai en z'n wereldberoemde highlights. Spot jij het Palm Jumeirah eiland?
Wanneer je dan toch echt helemaal bent uitgekeken, neem je de lift weer naar beneden. En zelfs nu sla je de lange liftrijen weer over. Er is geen betere, indrukwekkendere, luxere en snellere manier om Dubai te ontdekken!
Wist je dat : De legendarische Franse spiderman Alain Robert in 2011 de buitenkant van de Burj Khalifa beklom? Het kostte hem maar liefst 6 uur om de top te bereiken. Denk daar maar aan als je in de snelste lift ter wereld stapt!
LET OP: Wil je de zonsondergang vanaf de Burj zien? Neem dan ruim de tijd - er zijn namelijk veiligheidscontroles én dit is het drukste bezoekmoment van de dag.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Origineel
45%
Cultureel
35%
Sport
35%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Burj Al-Arab
Collecties
Burj Al-Arab 47 Activiteiten
Desert Safari
Collecties
Desert Safari 567 Activiteiten
Camel & Horse
Collecties
Camel & Horse 144 Activiteiten
City tour
Collecties
City tour 430 Activiteiten
Speedboat tour
Collecties
Speedboat tour 29 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 23 Activiteiten
Abu Dhabi
Collecties
Abu Dhabi 245 Activiteiten
Yacht & Sailling
Collecties
Yacht & Sailling 207 Activiteiten
Driving experience
Collecties
Driving experience 143 Activiteiten
Quad
Collecties
Quad 83 Activiteiten
Alles bekijken 41 Collecties
Anonymous
Anoniem

Dubai

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten
  • Reisgidsen

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.