Toegangsbewijs voor Yas Waterworld met optionele Fast Pass
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Toegangsbewijs voor Yas Waterworld met optionele Fast Pass

Toegangsbewijs voor Yas Waterworld met optionele Fast Pass

1 h
Ticket
Over deze activiteit
Ga op eigen gelegenheid naar Yas Waterworld op het Yas-eiland net buiten Abu Dhabi. Yas Waterworld biedt 43 waterattracties, glijbanen en zwembaden met een keuze uit vier sensatieniveaus: adrenaline, avontuurlijk, swingend en kinderpret. Er is dus genoeg te beleven voor jong en oud en het hele gezin.
Bij aankomst laat u uw toegangskaart zien en gaat u naar binnen. Met uw ticket heeft u de hele dag vrije toegang tot het park en kunt u naar hartenlust genieten van de attracties. Als u wilt, kunt u upgraden naar een premiumticket voor snelle toegang, zodat u meer tijd hebt voor de attracties.
Glijd naar beneden in de snel draaiende trechter van de Dawwama, de grootste 6-persoonstornadowaterglijbaan in de wereld, of bedwing de superhoge Jebel Drop en raas met uw voeten eerst de serieus steile glijbaan af.
Voor meer sensaties gaat u met de raft langs de Falcon's Falaj-waterachtbaan of over de ijzingwekkende Bandit Bomber-achtbaan, de langste hangende achtbaan in het Midden-Oosten.
Wanneer het wel wat kalmer mag van u, dobbert u over de kabbelende Al Raha-rivier, geniet u van de golven in het golfslagbad of probeert u een van de andere waterbanen en attracties. De kinderen vermaken zich ondertussen met de jacht op parels in de Pearlmasters of spelen met het waterspeelgoed in het Marah Fortress en de Tot's Playground.
Neem een pauze met een hapje en een drankje (op eigen kosten) in een van de restaurants en fastfoodgelegenheden en tik misschien wat souvenirs op de kop in de souvenirwinkels. Wanneer u klaar bent, verlaat u het park wanneer u wilt.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Toegangskaartje
  • Premium-toegangsbewijs met snelle toegang tot attracties (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inclusief
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullend
  • U ontvangt een bevestiging bij boeking, tenzij u binnen 14 dagen vóór vertrek boekt. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
  • Neem zwemkleding, een handdoek en zonnebrandcrème mee
Kenmerken
Water
75% Origineel
70% Adrenaline
40% Cultureel
20%
Beoordelingen
4.4
3
m
manelisboamarques
5 | 2016-09-23

Nice water park, woth the visit!

Anonymous
Anoniem

Instellingen