Cruise van vier dagen in Turkije op een gulet: van Olympos naar Fethiye
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Cruise van vier dagen in Turkije op een gulet: van Olympos naar Fethiye
/ Turkey / Muğla Province / Fethiye / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Engels Details bekijken in Frans

Cruise van vier dagen in Turkije op een gulet: van Olympos naar Fethiye

4 days
Over deze activiteit
Myra – Kerk van St. Nikolaas – gezonken stad – Kekova (L, D)
Om 10:00 uur wordt u opgehaald bij Tree Houses in Olympos en ontmoeten we elkaar op het busstation van Demre. U ziet daar een bord met uw naam erop. Van daaruit wordt u vervoerd naar de haven van Demre. U heeft dan wat vrije tijd om te winkelen, te pinnen en om een bezoek te brengen aan Myra en de kerk van St. Nikolaas, voordat de boot vertrekt. Geniet van een lunch op de boot en zolang de situatie op het water het toelaat, heeft u de kans om te kijken naar de piratengrot. U vertrekt vanaf de gezonken stad van Kekova (deze archeologische Lycische-Romeinse locatie is beschermd en het is er dus verboden om te zwemmen). U kunt er alleen naar kijken. Daarna gaan we verder naar Simena, een traditioneel Turks vissersdorpje waar auto's geen toegang hebben en waar zich een Byzantijns/Ottomaans kasteel bevindt. In de baai van Gokkaya heeft u de mogelijkheid om te watersporten, als u daar zin in heeft. Geniet later op de dag van het diner en ontspan in deze piratenhaven of feest de hele nacht door in de Smugglers Inn.
Kas – Kalkan – de baai van Firnaz (O, L, D)
Na ontbijt op de boot vertrekt u naar Kas in de haven van Kas voor lunch en daarna brengt u een bezoek aan dit charmante en gezellige vissersdorpje. In de oude stad van Antiphellos, zo werd Kas ooit genoemd, ervaart u de in deze stad bewaard gebleven Lycische grafstenen, sarcofagen en het Romeinse theater. Hier geniet u ook van de lunch van vandaag. Nabij Kalkan stopt u in Aquarium of de baai van Firnaz, waar u dineert en de avond aan boord doorbrengt.
Vlindervallei – het strand van Oludeniz – eiland van St. Nikolaas (O, L, D)
wanneer u wakker wordt bevindt u zich in de vlindervallei, waar u ontbijt, afhankelijk van de omstandigheden van het water. Hier kunt u genieten van een verfrissende duik of een bezoek brengen aan de natuur. In het juiste seizoen ziet u 136 soorten verschillende vlinders en motten, waarnaar de vallei is vernoemd. Cruise naar Oludeniz, de Blauwe Lagune, waar u op eigen kosten kunt paragliden en waar uw lunch wordt geserveerd. Het eiland van St. Nikolaas is de laatste stop van de dag. Er zijn verschillende locaties waar u kunt zwemmen. Na het diner overnacht u op het eiland van St. Nikolaas.
De baai van Samanlik – Fethiye (O, L)
Op de laatste dag wordt het ontbijt geserveerd en dan gaat u verder naar de baai van Samanlik om te zwemmen en te lunchen. Tot slot zeilt u naar de haven van Fethiye, waar u ongeveer aankomt tussen 15:00-16:00 uur.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • 3 nachten accommodatie op de boot met eigen badkamer
 • Maaltijden volgens route (B = ontbijt, L = lunch, D = avondeten)
 • Onbeperkte koffie- en theefaciliteiten zijn beschikbaar
 • Standaard jachtuitrusting, bordspellen, snorkels en maskers, vislijnen. Passagiers kunnen snacks, zoals fruit, noten, muesli, yoghurt, chocolade en dergelijke meenemen
 • Transfer van hotel naar boot (alleen hotels in Cirali en Olympos)
 • Transfer van de boot naar hotels in Fethiye
Niet inclusief
 • Alcoholische dranken (beschikbaar om te kopen)
 • Zeesporttarieven
 • Toegangsprijzen zoals musea op bestemmingen
Aanvullend
 • U ontvangt (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur na de boeking een bevestiging
 • Een huidig en geldig paspoort is vereist op de dag van uw reis
 • Op de dag van de reis is een geldig paspoort vereist
 • Paspoort naam, nummer, vervaldatum en land is vereist op het moment van boeking voor alle deelnemers
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
55%
Water
30%
Origineel
15%
Beoordelingen
5.0
1
K
Katharina K
5 | 2016-06-21

Great value for money, friendlly staff, food was really nice mainly vegetarian and sometimes fish. The group was international and from different age groups - a fun mix. Rooms are minimalistic as normal on a Cruise and the toilets were a bit smelly. Wear proper shoes if you do the Butterfly Valley walk!! Overall we absolutely enjoyed it.

Anonymous
Anoniem

Fethiye

 • Informatie & Tips
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.