Cinque Terre en Portovenere: eendaagse tour vanuit Florence
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Cinque Terre en Portovenere: eendaagse tour vanuit Florence
/ Italy / Tuscany / Metropolitan City of Florence / Florence / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Cinque Terre en Portovenere: eendaagse tour vanuit Florence

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Bewonder de kunst van de natuur in Ligurië, een spectaculaire regio en de thuisbasis van Cinque Terre - de veelgeprezen reeks dorpjes aan de Italiaanse Riviera. Steile terrassen versierd met kleurrijke huizen en wijngaarden, ruige vissers die dag aan dag hun vangst opsnorren, en de beroemdste smaak van de regio - pesto. Leun achterover en ontspan terwijl we een rit van 2,25 uur maken met een comfortabele bus met airconditioning. Je gids zal je vermaken met verhalen over het gebied terwijl je twee regio's doorkruist: Toscane en Ligurië. Beiden zijn rijk aan geschiedenis, culturen en tradities die het verdienen om verteld te worden. Bij aankomst wordt u begeleid naar een schilderachtige en comfortabele openbare boot. Vaar langs de kustlijn, adem de frisse zeelucht in en bewonder het uitzicht als geen ander. Door je avontuur aan te passen aan de mooiste sites, hebben we ervoor gezorgd dat de Golf van Dichters natuurlijk is opgenomen via een prachtige cruise. Deze kleurrijke, suggestieve en unieke kustlijn wordt gedomineerd door groene heuvels en helder water. Levendige dorpjes kijken uit op de zee, charmant om te zien. De cruise door de Golf van Dichters brengt je naar de stad Portovenere , een van de mooiste plekken aan de westkust van Italië. U zult vissersboten aangemeerd aan het strand zien liggen, kleurrijke huizen die het landschap besnuffelen, een oud kasteel opdoemen aan de horizon, kerken die alomtegenwoordig zijn. Het is vrij adembenemend. Geniet van de vrije tijd om dit prachtige dorp alleen te verkennen en te zien wat je wilt, zoals je wilt. Er is geen betere manier om het prachtige UNESCO werelderfgoed Cinque Terre National Park te bewonderen dan vanuit de zee! Kijk hoe de mens de uitdaging van de steile en ongelijke hellingen van de natuur heeft overwonnen en unieke woningen met een ongeëvenaard uitzicht heeft gecreëerd. En merk op dat elk huis ouder is dan het andere, dat zich eeuwenlang uitstrekt. Na een aangename cruise van 1,25 uur, stoppen we in Monterosso, de grootste stad van de Cinque Terre . Dineer op een lokaal gerecht zoals je wilt. Om het meeste uit deze ervaring in de Italiaanse Rivièra te halen, bieden we een optionele lichtwandeling van 45 minuten, voor degenen die het vasteland en de kustlijn van Cinque Terre vanuit een ander perspectief willen bekijken. Dan is het "allemaal aan boord!" Terwijl u met de trein naar het charmante stadje Vernazza wordt gebracht , gekenmerkt door zijn smalle straatjes en een klein plein dat uitkijkt over de zee. Het is zo schilderachtig dat het lijkt alsof je in een renaissanceschilderij bent gestapt. Je eindbestemming is Riomaggiore . Hier in dit kleine dorp hoog boven op een klif die recht in de zee valt, wordt u verblind door een prachtig uitzicht op de kleine haven, vol kleurrijke boten en levendige natuurlijke formaties.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
75%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Walking Tour
Collecties
Walking Tour 251 Activiteiten
Tuscan countryside
Collecties
Tuscan countryside 191 Activiteiten
Uffizi Gallery
Collecties
Uffizi Gallery 234 Activiteiten
Accademia Gallery
Collecties
Accademia Gallery 222 Activiteiten
Chianti vineyards
Collecties
Chianti vineyards 230 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 161 Activiteiten
Sport & wellness
Collecties
Sport & wellness 24 Activiteiten
Cooking class
Collecties
Cooking class 133 Activiteiten
Duomo
Collecties
Duomo 78 Activiteiten
Siena & San Gimigiano
Collecties
Siena & San Gimigiano 89 Activiteiten
Alles bekijken 46 Collecties
Anonymous
Anoniem

Florence

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.