Lake Chapala en Ajijic: rondleiding vanuit Guadalajara
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Lake Chapala en Ajijic: rondleiding vanuit Guadalajara
/ Mexico / Jalisco / Guadalajara / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Lake Chapala en Ajijic: rondleiding vanuit Guadalajara

Variable
Met een gids
E-Ticket
Over deze activiteit
Geniet van een speciale dag aan de oever van Lake Chapala , slechts 5 km ten zuiden van Guadalajara , omgeven door bergen en het beroemde en prachtige landschap met geweldig weer het hele jaar. Je maakt een boottocht op Lake Scorpion Island , een klein afgelegen eiland dat alleen per boot of kano te bereiken is. Terwijl je geniet van het prachtige landschap, zal je gids je wijzen op de vele soorten vogels, waaronder pelikanen, die aan het meer leven. Je krijgt een uniek uitzicht op het meer vanuit het centrum van het eiland, en biedt een paar openluchtrestaurants met lokale specialiteiten zoals charales - kleine, knapperige gedroogde vis die wordt gegeten met zout, citroen en peper. Op slechts 10 minuten van Chapala aan de noordkust van het meer, zie je Ajijic , een stad die bekend staat om zijn vele ruiters en gematigde zomertemperaturen. Geniet van de pittoreske geplaveide straatjes met charmante restaurants, bars en kunstgalerijen die rijk zijn aan lokaal textiel.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
65%
Vergelijkbare activiteiten in Guadalajara Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Guadalajara

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.