Luchtkabelsleepervaring in de buurt van het Kruger National Park
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Luchtkabelsleepervaring in de buurt van het Kruger National Park
/ South Africa / Mpumalanga / Ehlanzeni / Hazyview / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Luchtkabelsleepervaring in de buurt van het Kruger National Park

Variable
Over deze activiteit
Langs het hoogtelijnpad ervaar je de vrijheid om over een van de laatste overgebleven natuurlijke beboste valleien langs de Sabie-rivier naast het Kruger National Park te glijden. Je pad neemt je mee naar de vallei, onderweg langs een aantal verhoogde platforms om de natuurlijke vegetatie, het vogelleven en de uitzichten op de bosbodem beneden te bewonderen. Elk deel van het parcours varieert in lengte van 70 tot 230 meter en verbindt in totaal 10 platforms, waardoor de totale lengte van het parcours 1,2 km is. Het parcours is ontworpen en gebouwd volgens de Zuid-Afrikaanse normen voor civiele techniek en alle apparatuur is speciaal ontworpen voor deze activiteit en wereldwijd getest en getest. Alle groepen worden begeleid door gekwalificeerde gidsen. Eerst ontmoet je op Perry's bridge Trading Post in Hazyview, om de nodige documentatie te voltooien voordat je wordt uitgerust en geïnformeerd. Je wordt na voltooiing naar het beginpunt van het pad gebracht. Je keert terug naar Perry's Bridge Centre, waar je restaurants en winkels tot je beschikking hebt.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Origineel
50%
Cultureel
45%
Adrenaline
30%
Anonymous
Anoniem

Hazyview

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.