Entreebewijs Aquaplus
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Entreebewijs Aquaplus
/ Greece / Crete Region / Heraklion / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Frans

Entreebewijs Aquaplus

1 day
Ticket
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Het waterpark is verdeeld in twee gedeelten, die met elkaar verbonden zijn. Het ene deel is voor volwassenen en omvat een groot aantal extreme glijbanen voor veel adrenaline en het andere deel is voor kinderen.

Het staat bekend als het grootste waterpark in de Balkan-regio. De prachtige tuin is het meest indrukwekkende onderdeel van dit waterpark. Lokale Kretenzer bloemen en bomen in combinatie met exotische bloemen vormen een tuin van Eden. De glijbanen zijn verborgen onder de treurwilg en de spelletjes liggen tussen de palmbomen, bougainvilles en Franse goudsbloemen. Boven alles is het park schoon. Dit is essentieel voor een waterpark.

Het voordeel van dit park is dat het op een heuvel ligt, dus u kunt om u heen kijken en een glimp opvangen van de prachtige omgeving en eindeloos plezier. De beste technische apparatuur, geautomatiseerde controlesystemen en waterzuiveringssystemen, worden gebruikt. Acqua Plus is trots op haar reputatie op gebied van hygiëne, gastvrijheid en vooral van PLEZIER.

Het waterpark biedt meer dan 50 verschillende glijbanen, spelletjes en faciliteiten. Het personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Het Park heeft het Certificate of Excellence van de populaire website Trip Advisor.

Acqua Plus was de eerste die een betalingssysteem met een armband introduceerde. Het systeem is op maat voor het park ontworpen en het is het meest geavanceerde systeem in een waterpark ter wereld.

Ook hoeft u niet bang te zijn voor wachtrijen. Acqua Plus is het enige park op het eiland Kreta met een eigen systeem om ervoor te zorgen dat onze klanten zo vaak als ze willen kunnen genieten van onze glijbanen en spelletjes, zonder zich zorgen te maken over lange wachtrijen.

Veiligheid staat voorop. Er is op elk moment van de dag een groot aantal gekwalificeerde badmeesters en een stand-by dokter, voor uw veiligheid.

Ligbedden en parasols zijn inbegrepen in de entreeprijs.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Ligstoelen en parasols
 • Entree/toegang - Acqua Plus Water Park
Niet inclusief
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Foto's als souvenir (te koop)
Aanvullend
 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Kinderen dienen te worden begeleid door een volwassene
 • Er nemen maximaal 20 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Kenmerken
Origineel
55%
Cultureel
50%
Toerisme
45%
Adrenaline
25%
Anonymous
Anoniem

Iraklion

 • Informatie & Tips
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.