Fuerteventura dagtrip vanuit Lanzarote
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Fuerteventura dagtrip vanuit Lanzarote

Fuerteventura dagtrip vanuit Lanzarote

1 day
Hele dag
Over deze activiteit
De dagtrip begint als u wordt opgehaald bij uw ontmoetingspunt op Lanzarote. U reist per bus met airconditioning naar Playa Blanca, aan de zuidkust van het eiland. U gaat aan boord van de veerboot voor uw 30 minuten durende overtocht naar Fuerteventura, een eiland dat ten zuiden van Lanzarote in de sprankelende Atlantische Oceaan ligt. Uw kaartje voor de boot is vooraf geboekt zodat u in de haven niet in de rij hoeft te wachten. Eenmaal aan boord kunt u heerlijk achterover zitten en van het uitzicht op de zee en Fuerteventura aan de horizon genieten.

Vertrek in zuidelijke richting door de dramatische en grimmige landschappen van Fuerteventura naar Betancuria, de voormalige hoofdstad van het eiland. Dit oude, witgekalkte dorp ligt genesteld in vulkanische heuvels en is vernoemd naar de 15e-eeuwse Normandische ontdekkingsreiziger Jean de Béthencourt, die het eiland veroverde. Wandel op eigen gelegenheid over de lieflijke pleinen en breng eventueel een bezoek aan de Santa Maria kerk om het mooie barokke altaar te bewonderen. Rijd vervolgens over bergwegen met haarspeldbochten naar een spectaculair uitkijkpunt. Maak foto's van het adembenemende uitzicht over het berglandschap en pas op voor de brutale grondeekhoorns die het uitkijkpunt ook graag bezoeken.

Vervolg uw weg naar Pajara, een traditioneel dorpje beroemd om de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Regla, die twee schepen heeft en een deurreliëf in Azteekse stijl. Slenter op eigen gelegenheid wat rond en ga vervolgens richting het zuiden en passeer Puerto del Rosario, de hoofdstad van het eiland.

Ga verder naar het spectaculaire Nationale Park van Fuerteventura. Bij de aanblik van dit 11 kilometer lange landschap met gigantische zandduinen die uitlopen in de aquamarijne zee draait uw camera overuren! Daarna keert u terug naar Corralejo en na de overtocht eindigt uw tour als u bij het ontmoetingspunt wordt afgezet.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Ophalen en afzetten bij ontmoetingspunt
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ticket voor veerboot van en naar Fuerteventura
 • Plaatselijke gids
Niet inclusief
 • Fooien (optioneel)
 • Lunch
Aanvullend
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Breng een warme jas voor de overtocht mee als u deze tour buiten het hoogseizoen maakt
 • Naam op het paspoort, het paspoortnummer, de vervaldatum en het land van alle deelnemers moeten bij boeking opgegeven worden
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Let op: herbevestiging van het ophalen is verplicht bij boeking, raadpleeg de voucher voor meer informatie
 • Deze excursie heeft meertalige vertrekken, en een aantal vertrekken kunnen hetzelfde voertuig delen
Kenmerken
Toerisme
95% Cultureel
65%
Beoordelingen
3.9
47
a
anndurn
5 | 2017-05-13

Wonderful day trip. Scenery is amazing. Enjoyed the trip to the goats cheese farm and the sand dunes.

P
Peter S
2 | 2016-10-03

This is long day spent mostly on the coach. Visits to various commercial entities Aloe Vera factory, Cheese Factory and a long drive through the Interior with a late lunch optional were OK with a good guide. There doesn't seem much to do, the landscape very arid and not a place of great beauty. No opportunity to do any shopping or time to sightsee independently. Longest stop was for lunch in the middle of nowhere.

L
LoveGaia
4 | 2016-07-24

Very nice tour! My favorite part was the sand dunes. Our guide was very sweet and I noticed that she took her time to talk to everyone on board. She went between English Spanish and german like a true pro! She was awesome! Fuerteventura is a nice island but Lanzarote is much nicer! Good tour!

N
Nailesh P
3 | 2016-07-23

generally a good trip

Anonymous
Anoniem

Instellingen