Tour met scooterauto door Red Rock Canyon met vervoer vanuit Las Vegas

Tour met scooterauto door Red Rock Canyon met vervoer vanuit Las Vegas

109 recensie
Duur: 4h30
Vanaf
€219
viator
Toevoegen aan favorieten Tour met scooterauto door Red Rock Canyon met vervoer vanuit Las Vegas

Omschrijving

Met deze superleuke en spannende tour per scooterauto rijdt u door Red Rock Canyon, een netwerk met prachtige kloven en bijzondere rotsformaties in het Red Rock National Conservation Area. Nadat u in Las Vegas bij uw hotel bent opgehaald, rijdt uw gids naar de omgeving van Summerlin in de buurt van Red Rock, waar u uw scooterauto krijgt toegewezen, een veiligheidsbriefing krijgt en even kunt oefenen. Deze auto's zijn heel gemakkelijk te besturen en hebben geen koppelingen of versnellingen. Ook hebt u er geen speciaal rijbewijs voor nodig.

Stap in uw scooterauto met drie wielen en plek voor twee personen en volg uw gids ongeveer 8 km over een verharde weg door de Mojavewoestijn naar Red Rock Canyon. Eerst maakt u een tussenstop bij het bezoekerscentrum, waar u meer leert over de flora en fauna in het park, de dieren die hier in het wild leven en de indianenstam Paiute die oorspronkelijk op dit land leefde.

Daarna gaat uw gids de rij scooterauto's voor tijdens een schitterende tocht van 21 km in een lus door het ravijn. Geniet van het vrije uitzicht van 360 graden over het landschap, bekijk de plekken waar professionele rotsklimmers uit de hele wereld naartoe komen en speur naar de ezels, landschildpadden, hazen en andere dieren die hier in het wild leven.

Onderweg wordt een aantal keer gestopt. Hier kunt u van chauffeur wisselen en op eigen houtje de omgeving verkennen. Uw gids beveelt u graag enkele mooie wandelroutes aan, afhankelijk van uw gewenste moeilijkheidsniveau. Een prachtige plek is High Point Overlook: op een hoogte van bijna 1,5 km biedt dit uitkijkpunt schitterende vergezichten over het zuidelijke deel van Las Vegas Valley. Als u richting Los Angeles kijkt, kunt u bijna 113 km ver zien!

Al rijdend en verkennend brengt u ongeveer 3,5 uur door, waarbij u een rondrit van minstens 56 km aflegt vanaf het beginpunt in Summerlin. Na de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel in Las Vegas.

Let op: de getoonde prijs is per scooter: als u in een gezelschap van 2 personen reist, dient u slechts 1 reiziger te selecteren. Als u individuele scooters wilt huren, selecteert u het aantal scooters dat u nodig hebt. Om de voertuigen te besturen, moeten klanten Engels op basisniveau kunnen spreken en begrijpen, in verband met de veiligheid.
Read more Show less

Las Vegas

Kies het soort activiteit dat u leuk vindt

Collecties
33
Excursies & Activiteiten
370

Kenmerken

90%
Toerisme
70%
Origineel
50%
Cultureel
30%
Adrenaline

Collecties

Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties

×